Gisele Bündchen e fericita: Tom Brady isi incheie cariera si se va dedica mai mult familiei

1
De Maria Constantin
6 feb. 2022

Vedeta este fericita ca Tom Brady a decis sa puna capat carierei sale din fotbalul profesionist american.

Retragerea lui Tom Brady din fotbalul american profesionist i-a intristat pe multi fani, dar exista cineva care nu mai poate de bucurie: Gisele Bündchen abia asteapta sa petreaca mai mult timp cu sotul ei, scrie People.

„Gisele spera de vreo cativa ani ca el se va retrage, mai ales dupa ce a castigat finala Super Bowl cu Bucs (Tampa Bay Buccaneers, n.r.). E foarte fericita pentru ca isi facea griji pentru el. Uraste sa-l vada cand este lovit”, a declarat o sursa pentru People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gisele Bündchen (@gisele)

Gata pentru un nou capitol

Aceasta a mai spus ca fotbalistul este pregatit pentru un nou capitol din viata lui, familia. „In fiecare an isi analiza optiunile, dar anul acesta s-a simtit altfel”, a declarat sursa.

Brady (44 de ani) si supermodelul in varsta de 41 de ani au o fiica de noua ani, Vivian Lake, si un fiu, Benjamin Rein, in varsta de 12 ani. Sportivul mai are un baiat, John „Jack” Edward, in varsta de 14 ani, cu fosta partenera, Bridget Moynahan.

In mesajul prin care si-a anuntat retragerea, dupa 22 de sezoane jucate in NFL, Tom Brady a facut o referire speciala la familia sa, multumindu-le lui Gisele si copiilor pentru sprijinul lor. „Voi sunteti inspiratia mea”, a scris el.

„Familia noastra este cea mai mare realizare a mea. Intotdeauna cand ies de pe teren si merg acasa la cea mai iubitoare si sustinatoare sotie care a facut TOTUL pentru ca familia mea sa-mi permita sa ma concentrez pe cariera mea. Generozitatea ei mi-a permis sa ating noi varfuri pe plan profesional si nu am cuvinte sa exprim ce insemni pentru mine si pentru familia noastra”, a continuat el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tom Brady (@tombrady)

Totul despre fotbal

Brady a semnat cu New England Patriots in 2000 si a jucat primele 20 de sezoane din cariera pentru aceasta echipa, castigand sase finale Super Bowl. Ultimele doua campionate le-a disputat in tricoul celor de la Tampa Bay Buccaneers, cu care Brady s-a impus in editia de anul trecut a Super Bowl.

Tom Brady si Gisele Bündchen au o problema de cuplu: Ea a facut un sacrificiu, acum e randul lui

Gisele Bündchen a omagiat cariera sotului ei cu un mesaj postat marti pe Twitter. „Ce cursa, iubire!”, a scris vedeta, adaugand un emoji si un tag cu numele fotbalistului. „Atatea amintiri! Cand te-am intalnit, acum peste 15 ani, nu stiam nimic despre fotbal. Dar sustinandu-te pe tine si vazand ce iubesti mai mult m-a facut sa invat despre acest joc minunat pana intr-acolo incat am ajuns sa cred serios ca stiu mai multe decat arbitrii!”, a adaugat ea.

Omagiu pentru barbatul iubit

Gisele Bündchen l-a descris pe sotul ei drept „cea mai dedicata, concentrata si puternica mental persoana pe care am intalnit-o vreodata”, mentionand ca acesta nu s-a plans nici macar o data de toate loviturile si durerile pe care le-a indurat. „Ramai concentrat pe obiectivul tau de a trece mai departe si fii cel mai bun lider asa cum ai fost pentru toti coechipierii tai”, a mai scris modelul.

„Nu exista nimic ce nu poti duce la capat. Am fost mereu aici pentru tine, stii asta, si abia astept sa vad ce ne rezerva viitorul!”, a mai scris ea.

„Cuvintele nu pot exprima cu adevarat cat de recunoscatoare le sunt tuturor celor care mi-au sustinut sotul si familia noastra atatia ani”, a incheiat Bündchen.

Foto: Instagram/@tombrady