Gwyneth Paltrow si-a pierdut pasiunea pentru actorie: „Nu mai era ce imi doream“

1
De Maria Constantin
13 dec. 2020

Actrita in varsta de 46 de ani a declarat ca a aparut mai rar in filme fiindca si-a dat seama cu nu mai iubeste actoria atat de mult ca la inceputul carierei.

Gwyneth Paltrow pare pregatita sa faca o pauza. Actrita care cel mai recent a jucat in noul sezon al serialului „The Politician” a dezvaluit ca pentru ea cariera de actrita nu mai reprezinta o prioritate.

Intr-un dialog cu Harry Kargman, fondator si CEO al Kargo, purtat in cadrul evenimentului Advertising Week New York, actrita a explicat de ce s-a orientat spre productiile de televiziune: „M-am maritat cu un scenarist TV… dar m-a adus inapoi la ceea ce faceam”, a spus ea joi despre satira politica in care a jucat, produsa de Ryan Murphy si sotul ei, Brad Falchuk.

Paltrow a spus ca a existat un motiv important care a determinat-o sa faca o schimbare in cariera: „N-as putea spune ca sunt la fel de pasionata ca inainte… Am avut mult noroc si am muncit din greu, ceea ce a condus la o cariera destul de buna in film. Dar la un moment dat am simtit ca nu mai era ceea ce imi doream sa fac, asa ca am facut o mica schimbare.”

Gwyneth Paltrow spune ca a-si creste copiii impreuna cu fostul sot nu e asa usor precum pare

Desi s-a indepartat de cinematografie, Paltrow a marturisit ca ii place foarte mult noul sezon al serialului in care joaca, despre care crede ca „este foarte bun”. „E amuzant si are un ton specific”, a spus ea.

Sotul a convins-o sa joace in serialul lui

Tot joi, actrita distinsa cu premiul Oscar a dezvaluit, in emisiunea de televiziune „Today”, realizata de Savannah Guthrie, ca sotul ei a trebuit sa insiste ca sa o convinga sa joace in „The Politician”. „A trebuit sa ma convinga putin, sunt destul de prinsa cu job-ul de la goop.com, asa ca am cam lasat deoparte actoria”, a spus ea.

Dupa ce a acceptat rolul, intrand intr-o distributie cu actori precum Ben Platt si Jessica Lange, Gwyneth Paltrow a ajuns la concluzia ca a fost o experienta minunata sa lucreze cu sotul ei. „A fost perfect. Chiar a fost usor”, a spus ea. „Cred ca atunci cand ai multa incredere in cineva si iubesti mult pe cineva, iar acesta te cunoaste foarte bine, la fel cum il stii si tu, munca devine mai interesanta si mai placuta. Asa ca a fost dragut”, a adaugat vedeta.

Serialul „The Politician” poate fi urmarit de vineri pe Netflix, anunta People.

Foto: Getty Images.