Jennifer Garner a plans in hohote dupa ce a terminat acest serial

jennifer garner
1
De Maria Constantin
27 aug. 2020

Actrita a postat pe Instagram un mesaj emotionant dupa ce a urmarit ultimul episod al acestui serial foarte popular.

Pentru orice fan al serialului, ultimul episod echivaleaza cu o despartire grea. Chiar daca a intrat mai tarziu in randurile fanilor „The Office”, Jennifer Garner nu a izbutit sa-si stapaneasca emotiile, relateaza People. Ea a postat luni o inregistrare video realizata cu incetinitorul dupa ce a vazut toate cele noua sezoane ale serialului.

„Finalul ne-a lovit cam tare”

„Eu si copiii am petrecut luni de zile stand pe canapea si trecand prin ‘Cum sa devii Grownups’ (trimitere la comedia din 2010 ‘Oameni mari si fara minte (‘Grown Ups’ n.r.) adica #TheOffice. Se pare ca suntem niste oameni sensibili – finalul ne-a lovit cam tare. Cand am realizat ca mi-am filmat din greseala cu incetinitorul marturia despre aceasta despartire, am inteles: poate ca lumea ai nevoie de asta”, a scris actrita in varsta de 48 de ani.

Imbracata cu un tricou Dunder Mifflin, Garner spune in inregistrarea video: „N-o sa ghiciti ce serial am urmarit eu si copiii, cate un episod pe zi, in timpul carantinei si stiti ce? Cand l-am terminat, ghici ce, mi-a dat niste emotii deosebite.”

„Uite cine avea nevoie de o portie mare de plans, poate ca un dus ar fi fost de ajutor, dar e dragut sa stii ca inca te poate emotiona atat de mult ceva, corect? Asa ca va multumesc. Daca ati auzit de serialul ‘The Office, ar trebui sa-l incercati. E minunat”, a mai spus vedeta.

Vedetele din „The Office” se uita din nou la serial

Jenna Fischer (46 de ani), cea care a interpretat-o pe Pam Beesly in aceasta productie si a revazut-o in acelasi timp cu fosta ei colega, Angela Kinsey, a comentat: „O, doamna!! Este cea mai draguta si mai frumoasa postare!! Iti trimit multa dragoste si daca te ajuta asta, eu si @angelakinsey il vedem din nou pentru podcast. Suntem la mijlocul sezonului 3 si ne emotioneaza o gramada de secvente (expozitia de arta, Dwight consoland-o pe Pam…).”

5 seriale bune la care sa te uiti daca stii fiecare replica din Friends

Fischer si Kinsey nu sunt singurele vedete ale serialului care il urmaresc acum din nou. In episodul 8 al podcast-ului „An Oral History of The Office”, realizatorul Brian Baumgartner, care a jucat rolul lui Kevin Malone de-a lungul celor noua sezoane, a dezvaluit ca si-a dorit ca personajul sau neobisnuit sa aiba o relatie cu inocenta Erin Hannon, interpretata de Ellie Kemper: „Stii ca am sustinut ca Erin si Kevin sa fie impreuna?”, a intrebat-o el pe fosta colega, Kemper. „Cred ca ar fi o relatie rezonabila”, a fost ea de acord.

Baumgartner a explicat ca a simtit ca personajele lor au energii compatibile. „M-am dus in biroul scenaristilor si le-am zis: daca Kevin s-ar maturiza macar un pic, exista ceva in energiile lor care cred ca s-ar potrivi. Energiile lor se potrivesc intr-un mod ciudat”, a mai spus el. „Mi se pare logic. Mi-a placut scriptul acela”, a spus Kemper.

Foto: Shutterstock.com