Jessie J ii roaga pe oameni sa nu mai comenteze greutatea unei femei, dupa ce a fost intrebata daca este insarcinata

1
De Maria Constantin
7 apr. 2022

Cantareata britanica nu mai suporta ca oamenii sa critice aspectul fizic al altor persoane.

Tendinta multor utilizatori care obisnuiesc sa comenteze pe retelele de socializare aspectul fizic al altor persoane a determinat-o pe Jessie J sa ia pozitie. Mesajul vedetei, adresat celor care se amuza pe seama felului in care arata unii oameni, reprezinta un nou prilej de a ne reaminti ca niciodata nu este potrivit sa comentezi despre greutatea sau corpul altei persoane, indiferent de intentie, noteaza Self.com.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jessie J (@jessiej)

„Nu mai comentati despre greutatea oamenilor. Incetati. Sau sa-i spuneti cuiva ca pare insarcinata”, a scris vedeta, marti, pe Instagram. „Am vazut asta de atatea ori pe retelele de socializare si stiu ca se intampla in viata reala”, a adaugat ea, dezvaluind ca s-a decis sa abordeze acest subiect dupa ce a intrebat-o cineva daca este insarcinata, fiindca asa „parea”.

Conteaza cum te simti

Ea a explicat ca s-a ingrasat la sfarsitul anului trecut, ceea ce nu pare sa o ingrijoreze. „Cat timp ma simt bine, sunt sanatoasa”, a scris ea.

Din pacate, aceeasi persoana care a intrebat-o daca este insarcinata s-a apucat sa-i transmita cateva pareri si sfaturi nesolicitate despre o experienta foarte personala pe care ea a trait-o anul trecut. „Stia bine prin ce am trecut anul trecut si mi-a spus ce crede despre asta si cum ar trebui sa procedez”, a scris Jessie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jessie J (@jessiej)

Cantareata in varsta de 34 de ani, al carei nume real este Jessica Ellen Cornish, se referea la pierderea unei sarcini. Ea a dezvaluit pe Instagram, in noiembrie 2021, ca la a treia ecografie nu a mai fost detectata nicio bataie a inimii fatului.

Channing Tatum si Jessie J s-au despartit dupa o relatie de un an

Artista a vorbit si despre decizia de a-si creste singura copilul si despre experienta mult asteptata de a deveni mama. „Am decis sa am un copil singura. Pentru ca este tot ce mi-am dorit intotdeauna, iar viata e scurta. Sa raman insarcinata a fost un miracol in sine si o experienta pe care nu o voi uita niciodata si stiu ca o voi avea din nou. Inca sunt in stare de soc, tristetea este coplesitoare. Dar stiu ca sunt puternica si stiu ca voi fi bine”, a scris ea intr-un mesaj pe care ulterior l-a sters de pe Instagram.

Despre endometrioza, cu sinceritate

Jessie a vorbit mereu cu sinceritate despre problemele sale de sanatate. In 2019, ea a dezvaluit intr-un interviu pentru BBC ca a fost diagnosticata cu endometrioza cu cinci ani inainte.

Potrivit Cleveland Clinic, endometrioza e o afectiune provocata de cresterea in afara uterului a tesutului denumit endometru care captuseste acest organ pe interior. Acest proces duce la marirea uterului si la sangerari anormale si dureroase. Afectiunea poate provoca si probleme de fertilitate.

Jessie si-a incheiat mesajul cu un indemn clar: „Pur si simplu nu e ok sa faci asta. E un nu. Nu este interesant sa comentezi despre corpul nimanui. Daca nu iti cere parerea, nu este ceva de care are nevoie sau care sa o ajute. E aiurea ca unii oameni nu stiu asta.”

Foto: Instagram/@jessiej