Leonardo DiCaprio are „limita de varsta”: S-a despartit de iubita lui, Camila Morrone, dupa ce aceasta a implinit 25 de ani

1
De Georgiana Dorobantu
1 sept. 2022

Leonardo DiCaprio se desparte de iubitele lui dupa ce acestea implinesc 25 de ani, iar despartirea recenta de Camila Morrone pare sa confirme regula.

Actorul in varsta de 47 de ani si modelul in varsta de 25 de ani au pus capat relatiei lor in aceasta vara, a dezvaluit pentru The Sun o sursa din aturajul lui DiCaprio. Ei au format un cuplu timp de cinci ani.

Aceasta despartire pare sa confirme „tiparul” din viata sentimentala a actorului: Leonardo nu formeaza cupluri cu femei care au depasit varsta de 25 de ani.

Apropiatii lui DiCaprio au declarat pentru publicatia citata ca el si Morrone s-au indepartat unul de celalalt in ultima perioada.

Actorul din „The Revenant”, care este cu 22 de ani mai in varsta decat Camila, a cunoscut-o prima data pe aceasta in anul 2008, cand ea avea 12 ani.

Al Pacino, prietenul lui de multi ani, care avea o relatie cu Lucila Sola, mama Camilei, a fost cel care i-a prezentat, iar Leonardo a ramas prieten cu familia acesteia ani la rand.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone)

Cei doi au inceput sa formeze un cuplu in anul 2017, dupa despartirea lui Leonardo de modelul Nina Agdal.

In 2018, o sursa a dezvaluit pentru People ca relatia lor a devenit una serioasa, spunand ca cei doi sunt „foarte indragostiti” si „au vorbit despre logodna”.

Sursa a mai spus ca Leonardo „nu a iubit niciodata o fata atat de mult” si chiar a luat in calcul ideea de a avea copii impreuna, desi in trecut el a declarat ca nu isi doreste sa fie tata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone)

Chiar daca relatia lor parea serioasa, Camila si Leonardo nu s-au afisat niciodata impreuna in public, la un eveniment special. Ei au participat la Festivalul de Film de la Cannes, dar nu au pasit impreuna pe covorul rosu.

Camila s-a alaturat listei de foste iubite sub varsta de 25 de ani ale lui Leonardo DiCaprio

Ea a implinit 25 de ani pe 16 iunie 2022.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A post shared by Movie Journal (@popculturebreak)

La Gala Premiilor Oscar din acest an, gazda Amy Schumer a glumit pe seama tendintei lui Leonardo a avea numai iubite tinere.

„A facut atat de multe pentru a lupta impotriva schimbarilor climatice si a lasa in urma o planeta mai curata si mai verde… pentru iubitele lui”, a glumit actrita de comedie, potrivit Daily Mail.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Camila Morrone