Meghan Markle neaga ca a facut-o sa planga pe Kate Middleton: „A fost invers“

1
De Maria Constantin
10 mart. 2021

Ducesa de Sussex a dezvaluit in interviul cu Oprah ca a avut o disputa cu cumnata sa pe tema rochiilor domnisoarelor de onoare la nunta cu Harry.

In controversatul interviu pe care i l-a acordat realizatoarei Oprah Winfrey, Meghan Markle a evocat un moment-cheie al relatiei ei cu cumnata sa, Kate Middleton.

Ducesa de Sussex a vorbit in interviul difuzat duminica despre zvonurile potrivit carora a facut-o pe Kate sa planga dupa ce au avut o neintelegere despre rochiile domnisoarelor de onoare de la nunta ei cu Printul Harry.

„Si-a cerut scuze si am iertat-o”

„A fost invers”, a precizat Meghan. „Si nu o spun ca sa denigrez pe cineva, ci pentru ca a fost o saptamana foarte grea inaintea nuntii si ea era suparata pe ceva. Dar si-a asumat asta si si-a cerut scuze, mi-a trimis flori si un mesaj de iertare”, a continuat ea.

„Cred ca nu este corect pentru ea sa intru in detalii, fiindca mi-a cerut scuze. Si am iertat-o”, a precizat ducesa.

Meghan s-a declarat socata ca povestea a ajuns in presa la cateva luni dupa nunta. „N-as fi vrut sa se afle asa ceva despre ea, chiar daca s-a intamplat”, a precizat ducesa.

Invrajbirea duceselor

Meghan Markle a descris-o pe Kate ca fiind „o persoana buna” si a spus ca sunt oameni care doresc sa le invrajbeasca. „Daca tineti la mine, nu trebuie sa o detestati pe ea. Si daca o iubiti pe ea, nu trebuie sa ma urati pe mine”, a precizat Meghan.

Meghan Markle, acuzata de hartuire: Ducesa este intristata de campania impotriva ei

Sotia printului Harry a mai spus ca presa incearca sa nascoceasca pe seama sa si a cumnatei sale o poveste despre un personaj pozitiv si unul negativ.

Meghan Markle (39 de ani) si Kate Middleton (38 de ani) au avut mai multe aparitii publice impreuna inainte ca ducii de Sussex sa se mute in California. Cele doua au asistat la mai multe meciuri de la turneul de tenis de la Wimbledon, scrie People.

Foto: Getty Images.