Pink credea ca nu mai scapa de COVID-19: Vedeta si-a rescris testamentul

1
De Maria Constantin
6 mai 2021

Artista si fiul ei, Jameson, au fost testati pozitiv cu COVID-19 in aprilie anul trecut, iar confruntarea cu boala a adus-o la disperare.

Lupta pe care Pink a dus-o cu noul coronavirus a fost atat de grea, incat a crezut la un moment dat ca nu va supravietui. Cantareata in varsta de 41 de ani si fiul ei, Jameson Moon, au fost testati pozitiv in aprilie 2020. Din fericire, sotul sau, Carey Hart, si fiica lor, Willow Sage, nu au fost infectati cu coronavirus, scrie People.

„A fost foarte, foarte rau, si mi-am rescris testamentul”, i-a marturisit vedeta lui Mark Wright, in emisiunea Heart Radio difuzata de ExtraTV.

„Ce le las copiilor mei?”

Pink a marturisit ca la un moment dat si-a spus ca „totul s-a terminat pentru noi”, referindu-se la ea si la fiul sau in varsta de patru ani. „Am sunat-o pe cea mai buna prietena si i-am spus: ‘Vreau sa-i spui lui Willow cat de mult o iubesc'”, a povestit ea. „A fost foarte, foarte groaznic si foarte rau.”

Cantareata a raspuns apoi la o serie de intrebari despre felul in care isi creste copiii. „Ca parinte, te gandesti: ‘Ce le las copiilor mei? Ce ii invat? Se vor descurca in aceasta lume? Si ce ar trebui sa le zic daca asta ar fi ultima oara cand le pot spune ceva?'”, i-a spus ea lui Wright.

In mai anul trecut, inainte de Ziua Mamei, Pink a semnat un eseu pentru NBC News in care scria despre pandemie si despre experienta sa cu boala. „Lupta mea cu COVID-19, impreuna cu fiul meu de trei ani, a fost cea mai grea provocare pe plan fizic si emotional prin care am trecut ca mama”, a scris Pink.

„La cateva saptamani dupa ce am primit rezultatele analizelor, fiul meu inca era bolnav si avea febra. A fost o perioada ingrozitoare, sa nu stiu ce va urma”, a continuat ea.

Jurnalul cu simptome

Vedeta s-a declarat recunoscatoare pentru ca a avut resurse financiare pentru a lupta cu boala si pentru a se recupera. Ea a mentionat, insa, ca intelege faptul ca nu orice familie, in special cele care traiesc in rezervatii sau in tabere de refugiati, mahalale si favele, pot sa practice distantarea sociala.

Pink: „Acesta este singurul motiv pentru care eu si sotul meu mai suntem impreuna“

La scurt timp dupa ce a dezvaluit pe Instagram diagnosticul ei si al fiului sau, Pink a spus ca, desi amandoi se simteau mai bine, copilul s-a aflat intr-o situatie mai grea: „Jameson a fost foarte, foarte bolnav”, a spus ea intr-o discutie pe Instagram Live cu prietena sa, scriitoarea Jen Pastiloff, pe 4 aprilie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink)

„Am tinut un jurnal cu simptomele lui si cu ale mele din ultimele trei saptamani. Dupa trei saptamani, el inca are temperatura mare. A fost un carusel de emotii pentru amandoi, dar Carey si Willow au fost foarte bine”, a mai spus cantareata americana.

Foto: Getty Images.