Povara imensa de care a scapat Selena Gomez dupa ce a aflat ca are tulburare bipolara

1
De Maria Constantin
29 aug. 2021

Vedeta a marturisit ca a simtit o mare eliberare dupa ce a primit diagnosticul.

Uneori, o veste proasta poate declansa o schimbare pozitiva in viata. Selena Gomez a trait aceasta experienta cand a fost diagnosticata cu tulburare bipolara.

Cantareata in varsta de 29 de ani dezvaluie in numarul din septembrie al revistei Elle problemele de sanatate mentala cu care s-a confruntat si eliberarea pe care a simtit-o dupa ce a primit diagnosticul de tulburare bipolara.

„Toate aceste lucruri ar fi trebuit sa ma doboare”

„Am simtit ca mi s-a luat o povara imensa cand am aflat. Am tras adanc aer in piept si mi-am zis: ‘Ok, asta explica multe'”, a povestit Gomez.

„Toate aceste lucruri ar fi trebuit sa ma doboare. De fiecare data cand treceam prin ceva ma intrebam ce mai urmeaza, cu ce o sa mai am de-a face”, a adaugat ea.

Selena Gomez lupta cu fake news: Vedeta va combate informatiile false despre vaccinurile COVID

Selena Gomez a fost diagnosticata cu lupus in 2014, apoi a fost supusa unui transplant de rinichi si a facut chimioterapie. Ea a dezvaluit mantra pe care si-a repetat-o in fiecare zi pentru a putea trece prin chinuitorul proces de vindecare: „‘O sa-i ajuti pe oameni’. Asta m-a ajutat sa merg mai departe”, a spus ea.

A scapat de anxietate dupa ce a renuntat la retele

Vedeta a explicat ca evitarea retelelor de socializare a ajutat-o sa se vindece de anxietate. In 2017, ea i-a dat parolele asistentei sale pentru a-i administra conturile, scrie Page Six. „Simt ca trebuie sa fac mai mult. Dupa ce nu voi mai fi, vreau ca oamenii sa-si aminteasca de mine ca am fost inimoasa. Am lasat deoparte telefonul asta mic care are 150 de milioane de oameni in el. A fost o mare usurare pentru mine”, a spus Gomez.

„A fost o perioada in care nu eram suficient de puternica si ma raneam singura”, a continuat ea.

„Nu m-a speriat cand am aflat”

Artista originara din Texas a vorbit in mai multe randuri despre lupta sa cu depresia si anxietatea. Ea a dezvaluit pentru prima data ca a fost diagnosticata cu tulburare bipolara in show-ul „Bright Minded”, transmis de Miley Cyrus pe Instagram Live in aprilie 2020.

„Recent am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McLean Hospital, si am inteles ca, dupa ani in care am avut tot felul de lucruri, eram bipolara”, a spus artista atunci. „Iar cand am aflat mai multe informatii, asta m-a ajutat. Nu m-am speriat cand am aflat… Am vrut sa stiu totul despre asta si am scapat de teama”, a adaugat ea.

Foto: Instagram – @selenagomez