Printesa Diana a spus ca mariajul ei cu Printul Charles „a fost un Iad chiar de la inceput”

1
De Maria Constantin
25 oct. 2020

Un nou documentar face dezvaluiri surprinzatoare despre viata Printesei Diana.

Printesa Diana s-a confesat despre mariajul ei cu Printul Charles, despre care spunea ca a fost „un iad” de la inceput, si nu-l considera pe sotul ei potrivit pentru a deveni rege. Ea a facut aceste marturisiri intr-o discutie privata cu editorul unui ziar, cu trei luni inainte de a da cartile pe fata despre casnicia sa nefericita in interviul difuzat de BBC in 1995.

Acum, la aproape 25 de ani de cand Diana a rostit celebra fraza „Eram trei in acest mariaj… asa ca era cam aglomerat”, un nou documentar dezvaluie cum printesa se pregatea sa spuna ce avea de spus, scrie People.

„A devenit clar cat il ura pe Charles”

In documentarul „Diana: The Truth Behind the Interview” („Diana: Adevarul din spatele interviului”), difuzat miecuri, Sir Max Hastings, fostul editor al ziarului Daily Telegraph, afirma: „Mi-a zis ca o sa fiu foarte nelinistit cand o sa apara asta. Si am petrecut cateva ore cu Diana, iar ea a oferit un show formidabil. Ceva absolut captivant”, si-a amintit acesta de celebrul interviu care a facut valuri.

„A devenit clar, de la inceput, cat de mult il ura pe Charles. Da, il ura pe Charles. Si cand am intrebat-o daca au existat vreodata momente fericite, ea a zis: ‘Nu, mariajul meu a fost un iad de la inceput'”, a continuat Max Hastings.

Kate Middleton isi creste copiii urmand principiile Printesei Diana

Acesta a spus ca Diana se gandea la viitorul fiului ei mai mare, William: „A spus ca tot ceea ce conteaza pentru ea era succesiunea lui William la tron. Mi-a zis destul de explicit – ‘Nu cred ca Charles e in stare’. Ceea ce si-ar fi dorit ea sa vada ar fi fost ca Charles sa se dea la o parte de la mostenirea tronului si William sa-i ia locul.”

Conspiratia in care credea Diana

Hastings a explicat ca nu a dat publicitatii cuvintele Dianei pentru ca dorea sa pastreze secretul si ca era convins ca multe lucruri din ceea ce aceasta a spus in repetate randuri erau „povesti”. „M-a intrebat ce stiu despre o conspiratie care tintea sa o reduca la tacere. I-am zis ca mi se parea o nebunie. Dar cred ca ea credea genul asta de lucruri”, a spus editorul in documentar, adaugand ca i-a parut rau sa o vada atat de vulnerabila.

Dezvaluirea survine dupa ce Netflix a anuntat lansarea iminenta a celui de-al patrulea sezon al serialului „The Crown”, care va prezenta mariajul nefericit al Dianei.

Foto: Getty Images.