Propunerea neasteptata pe care Printul Harry si Meghan Markle i-au facut-o Reginei Elisabeta a II-a

1
De Maria Constantin
8 sept. 2021

Ducii de Sussex vor sa-i arate Reginei cat de mult o pretuiesc si ca doresc sa pastreze legatura cu familia.

La cateva luni dupa ce au pus monarhia britanica intr-o lumina defavorabila prin dezvaluirile despre rasismul pe care l-au indurat si despre neintelegerile din familia regala, Printul Harry si Meghan Markle vor sa se intalneasca cu Regina Elisabeta a II-a.

Cuplul a cerut o intrevedere cu suverana Marii Britanii si spera ca i-o vor putea prezenta fiicei lor, Lilibet, daca aceasta va accepta sa se intalneasca cu ei in urmatoarele saptamani. Potrivit The Sun, ducii de Sussex s-au oferit sa calatoreasca peste Ocean pentru a o vedea pe regina. Pentru Meghan aceasta ar fi prima calatorie in Marea Britanie dupa „Megxit-ul” din martie 2020, noteaza tabloidul englez.

Indrazneala care a socat familia regala

Propunerea a provocat rumoare in sanul familiei regale, scrie ziarul citat de Page Six.

„Harry si Meghan au facut aceasta propunere, dar multa lume e socata de indrazneala lor. Poate ca ei isi doresc sincer sa o vada pe Regina, dar este uimitor tinand cont prin ce au facut-o sa treaca anul acesta”, a explicat o sursa.

Deocamdata, Palatul Buckingham nu a raspuns la solicitarea ducilor de Sussex. Sursa citata a mai spus ca Regina tine foarte mult la Harry si i-ar placea sa-i vada pe Lilibet si pe fratele ei, Archie.

Membrii familiei regale au fost, insa, surprinsi de miscarea cuplului, mai ales din partea lui Meghan, dupa tot ceea ce s-a intamplat, scrie Page Six.

Foto: Getty Images.