Ryan Reynolds si-a prezentat colonoscopia pe internet dupa ce a pierdut un pariu

1
De Maria Constantin
14 oct. 2022

Uneori, un pariu pierdut poate fi, de fapt, o victorie. Este cazul actorului american care a avut numai de castigat de pe urma unui ramasag pus cu un prieten.

Ryan Reynolds s-a filmat cand a facut o colonoscopie si a difuzat inregistrarea video pe internet pe 14 septembrie, dupa ce a pierdut un pariu cu prietenul lui, actorul Rob McElhenney, care este, la fel ca si el, co-presedintele clubului galez de fotbal Wrexham. „Ryan, pariez ca n-o sa inveti sa vorbesti galeza”, a spus McElhenney in inregistrarea video, vorbind in galeza. „Era atat de sigur, incat a zis ca-si va difuza colonoscopia”, a adaugat el.

Starul din „The Adam Project” a pierdut pariul, dar s-a tinut de cuvant, documentandu-si colonoscopia din momentul in care a intrat in spital pana in perioada de recuperare dupa interventie, relateaza Bustle.

Reynolds a explicat ca in 2022 a implinit 45 de ani, varsta la care doctorii recomanda efectuarea unei colonoscopii.

„Nu poti sa atragi atentia in fiecare zi despre ceva care mai mult ca sigur va salva vieti. Asta m-a motivat suficient ca sa las camera sa va arate fundul meu”, a explicat Reynolds dupa ce a postat clipul pe Instagram. „Am facut un pariu cu @robmcelhenney. Am pierdut. Dar tot a meritat”, a scris el.

Sotia lui, Blake Lively, despre care se stie ca obisnuieste sa-l troleze pe retelele de socializare, nu a comentat postarea. A scris, in schimb, actrita Gal Gadot. „Uimitor Ryan ❤️”, a scris ea. „Hai, Ryan! (Stai! Ai facut-o deja!) multumesc ca dai de veste! Data viitoare o sa cer Aviation Gin (bautura alcoolica produsa de Ryan Reynolds, n.r.) in perfuzii! ❤️”, i-a transmis jurnalista.

„E posibil ca asta sa-ti fi salvat viata”

Medicul care s-a ocupat de Reynolds a subliniat importanta efectuarii periodice a colonoscopiei, spunand ca a descoperit un mic polip in corpul acestuia si l-a indepartat imediat. „E posibil ca asta sa-ti fi salvat viata. Nu glumesc. De aceea ai facut asta. Intrerupi istoria naturala a unei boli, a unui proces care ar fi putut ajunge sa se transforme in cancer si sa provoace tot felul de probleme”, i-a explicat doctorul.

Motivul pentru care Ryan Reynolds ia o pauza de la actorie

Desi a castigat pariul, McElhenney si-a documentat si el colonoscopia pentru a ajuta la atragerea atentiei asupra importantei acestei analize, dezvaluind ca medicul i-a indepartat trei polipi intestinali.

Cei doi actori au colaborat cu Alianta Cancerului Colorectal in realizarea acestui material. „Am fost mult pe camera. Dar asta a fost prima oara cand mi-a fost bagata una in fund. Procedura si pregatirea nu au fost dureroase, dar disconfortul filmarii si al impartasirii procesului au fost cea mai grea parte. Eu si Rob am facut-o fiindca vrem ca aceasta procedura care salveaza vieti sa fie mai putin misterioasa si stigmatizata”, a spus Ryan Reynolds.

Foto: depositphotos.com