Serialul „Friends“ revine cu un episod special: Tot ce trebuie sa stii despre reuniunea actorilor tai preferati

1
De Maria Constantin
18 mai 2021

Programul special care marcheaza reuniunea „Friends” va fi lansat la sfarsitul lunii mai de HBO Max.

Dupa un an de asteptare, presarat cu multe speculatii, reuniunea starurilor din „Friends” este pe cale sa devina realitate. Productia a fost amanata de mai multe ori din cauza pandemiei, dar acum avem data la care vom vedea episodul aniversar. Harper’s Bazaar ne spune tot ce trebuie sa stim despre mult asteptata reuniune:

Data lansarii: 27 mai

E oficial: reuniunea „Friends”, intitulata „The One Where They Get Back Together”, va fi transmisa de HBO Max joi, 27 mai. Serviciul de streaming a lansat si primul teaser.

Filmarile s-au incheiat

Contul de Instagram al serialului a confirmat ca reuniunea speciala „Friends” a fost filmata in intregime. „S-a terminat! Ce poate fi mai interesant!? Friends: Urmeaza Reuniunea pe @hbomax”, se arata intr-un mesaj postat sub imagine cu logo-ul emblematic al serialului.

Surse citate de Deadline au declarat anterior ca filmarile au inceput in jurul datei de 5 aprilie, la Los Angeles, insa data lansarii nu era cunoscuta la acel moment. Matthew Perry anuntase initial pe Twitter ca episodul special va fi lansat in luna martie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends)

Se intorc toate starurile

Nimeni nu lipseste: in viitorul episod ii vom regasi pe Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) si David Schwimmer (Ross). Cei sase actori sunt si producatori executivi.

Episodul aniversar a fost regizat de scenaristul „The Late Late Show”, Ben Winston. Acesta a indeplinit si rolul de producator executiv, alaturi de producatorii „Friends”, Kevin Bright, Marta Kauffman, David Crane, Emma Conway si James Longman.

Ce a invatat Courteney Cox de la personajul ei din „Friends“: Trucul care o ajuta sa-si pastreze ordinea in dulapuri

Cand vestea reuniunii a devenit publica, vedetele din rolurile principale au distribuit aceeasi fotografie si acelasi mesaj pe Instagram – „Se intampla” – si s-au etichetat unele pe altele. Imaginea realizata de Mark Seliger, a aparut pe 18 mai 1995 in revista Rolling Stone.

Reuniunea speciala

Starurile serialului vor aparea impreuna, vor aduce diverse surprise si vor impartasi imagini din culise, dar nu vor intruchipa personajele de care ne-am indragostit – vor fi ei insisi, actorii, precizeaza Harper’s Bazaar.

„In fine, pentru a evita orice neintelegere despre acest episod special, vrem sa clarificam ca acesta nu este un nou episod original. Actorii vor fi ei insisi, nu personajele lor iubite”, a transmis HBO Max intr-un comunicat.

Productia a fost amanata

Proiectul trebuia filmat initial pe 23 sau 24 martie 2020, in Burbank, dar a fost amanat pana in luna mai, conform The Hollywood Reporter. Apoi, presedintele WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt, a explicat pentru Variety ca este mai bine ca echipa sa se reuneasca fizic, nu online, ceea ce a impus o noua amanare: „Credem ca este important sa avem o audienta live pentru a ne bucura de intoarcerea acestor sase buni prieteni.”

Fanii au ales cel mai bun personaj din serialul „Friends“. Tu pe cine ai alege?

Desi au existat sperante ca reuniunea ar putea fi filmata in vara 2020, Entertainment Weekly a anunat ca planurile au fost amanate pe termen nedefinit, din cauza pandemiei.

„Va fi super. Stiti ce? Asta ne da mai mult timp sa facem totul mai interesant si mai distractiv decat ar fi fost. Asa ca eu aleg sa privesc partea plina a paharului. Uite, nu plecam nicaieri. Nu renunti niciodata la ‘Friends’, scuze. Ramaneti cu noi pe viata, fratilor”, a spus Jennifer Aniston intr-un interviu pentru Deadline.

„Din pacate, e foarte trist ca trebuie sa ne mutam iar. Ne-am gandit cum o sa facem cu publicul live. Nu-s vremuri sigure. Punct. Asta e linia de hotar. Nu sunt vremuri sigure sa faci asta”, a adaugat vedeta.

Anterior, David Schwimmer isi exprimase pentru Entertainment Weekly speranta ca reuniunea va avea lor in 2020: „Speram ca vom reusi sa ne intrunim si sa filmam in august, dar adevarul e ca o vom face cand vom decide toti ca e sigur, iar asta se va intampla. E doar o chestiune de timp cand va fi cel mai sigur moment ca s-o facem.”

O minireuniune a avut loc la gala Emmy 2020

Niciunul dintre actorii din „Friends” nu a fost prezent la acel eveniment, insa cateva fete din serial – Jennifer Aniston, Courteney Cox si Lisa Kudrow – au aparut impreuna in acea seara. In timp ce Aniston discuta cu gazda Jimmy Kimmel, „colegele de camera”, Cox si Kudrow i s-au alaturat. „Noi traim impreuna din 1994”, a glumit Jennifer.

Desi nu a fost reuniunea completa pe care toata lumea o astepta, a fost o surpriza placuta pentru fani, noteaza Harper’s Bazaar.

Lisa Kudrow e gata de reuniune

Intr-un interviu pentru The Sunday Times, actrita si-a exprimat incantarea ca echipa din „Friends” se intoarce: „Nimeni nu ne-a mai vazut impreuna de la incheierea serialului. Ne vom aduna, vom vorbi despre ce se intampla in spatele scenei. Nu vom interpreta personajele noastre. Nu este un episod. Nu exista un scenariu. Sase dintre noi se reunesc pentru prima data dupa nu mai stiu cat timp.”

Kudrow a mai spus ca toti membrii echipei au multe amintiri grozave: „Cred ca-mi amintesc multe lucruri, dar cand vorbesc cu Matt sau Jennifer, ei isi amintesc tot. E tare amuzant.”

Poti urmari episoadele „Friends” pe HBO Max

Dupa ce contractul cu Netflix a ajuns la final, toate cele 236 de episoade ale serialului sunt gazduite acum de HBO.

Surse citate de The Hollywood Reporter au declarat ca starurile au negociat castigurile impreuna si vor primi intre 2,5 si 3 milioane de dolari fiecare pentru reuniunea speciala, ceea ce inseamna mai mult decat salariul de un milion de dolari pe episod cu care erau platite cand filmau pentru „Friends”.

Cei mai norocosi fani, prezenti la filmari

Echipa de productie a oferit sase bilete pentru fanii dornici sa fie prezenti pe platou, desi data filmarii nu era cunoscuta inca, scrie Harper’s Bazaar.

Biletele au fost scoase la licitate in cadrul actiunii „All In Challenge”, prin care celebritatile strang fonduri pentru diverse organizatii caritabile, precum America’s Food Fund.

Foto: PR.