Sharon Stone isi iubeste corpul: Actrita a pozat in bikini la 63 de ani

1
De Maria Constantin
29 iun. 2021

Varsta nu reprezinta o bariera pentru vedeta din „Basic Instinct“. Ea a postat o imagine indrazneata pe Instragram.

Actrita care spunea intr-un interviu recent ca nu s-a considerat niciodata o femeie sexy a postat pe Instagram o fotografie in care apare in bikini.

„Vara fericita”, a scris Sharon Stone langa fotografia in care apare intr-un costum de baie galben din doua piese.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone)

Complimente din toate directiile

Mai multe celebritati au apreciat postarea actritei americane in varsta de 63 de ani si i-au facut complimente. „OK… DOAR… WOW”, a comentat Jamie Lee Curtis.

Leslie Jordan a glumit: „Chiar si cainele stie ca esti tare”, a scris, referindu-se la buldogul francez din imagine care este foarte atent la ceea ce facea Stone in acel moment.

„Meriti toate Oscarurile care au existat vreodata”, a scris Rose McGowan.

„Adevaratele neveste disperate din Beverly Hills”, a comentat si Lisa Rinna, adaugand sapte stele, in timp ce Mariska Hargitay si Andie MacDowell au postat emoji.

„Oamenii inca mai vor sa-mi vada sanii”

Sharon Stone a declarat in septembrie pentru Town & Country ca nu s-a gandit niciodata ca este sexy, desi multa vreme a fost considerata un sex ximbol, scrie Page Six.

„Cand am facut ‘Basic Instinct’, mi-am explorat partea intunecata si m-am imprietenit cu aceasta. Nu m-am mai temut de mine insami. Cred ca oamenii au considerat asta sexy”, a spus ea.

Sharon Stone s-a ales cu sani mai mari fara acordul ei: Chirurgul s-a gandit ca ar arata mai bine

„Oamenii inca mai vor sa-mi vada sanii… Imi vine sa le zic: ‘Pe bune? Maturizati-va'”, a continuat ea.

Cat de mult conteaza aspectul fizic

In timpul pandemiei de COVID-19, Sharon Stone a dezvaluit pentru The Telegraph cum s-a mentinut in forma. Pentru a-si pastra silueta pe care o etaleaza in costumul de baie, actrita facea 30 de genuflexiuni pe zi si ridica mingi cu o greutate de trei kilograme in timp ce se uita la televizor. „Fiindca nu pot sa ma duc la sala zilele astea”, a explicat ea.

„Nu-ti dai seama cat de mult conteaza aspectul pana cand incepe sa decada”, a spus Stone intr-un interviu din septembrie 2020. „E o miciuna mare si prosteasca daca cineva sustine ca nu e adevarat”, a adaugat ea.

Foto: PR.