Sydney Sweeney, starul din Euphoria, nu vrea o relatie amoroasa cu un alt actor: „Vreau sa fiu normala”

1
De Maria Constantin
12 feb. 2022

Vedeta din serialul „Euphoria“ are un principiu de la care nu se abate: nu se intalneste cu persoane celebre.

Sydney Sweeney stie exact ce vrea in dragoste. Prima conditie pe care trebuie sa o indeplineasca partenerul ideal pentru ea este sa nu fie o celebritate din showbiz, relateaza People.

Intr-un articol publicat in ultimul numar al revistei Cosmopolitan, actrita in varsta de 24 de ani a vorbit despre decizia ei de a pastra discretia asupra vietii sale private.

Cum trebuie sa fie partenerul ideal

„Nu ma intalnesc cu oameni aflati in centrul atentiei. Nu-mi dau intalnire cu actori sau muzicieni sau oricine din divertisment fiindca asa pot sa fiu Syd cea normala si mi-e usor. Am un sistem care ma ajuta mult”, a declarat ea.

„Am oameni care s-ar bate pentru mine si imi permit sa raman pe un piedestal si sa stralucesc fara sa simt ca stralucesc prea mult si ca trebuie sa fac un pas in spate”, a adaugat ea.

Vedeta a detaliat ce asteptari are de la un partener: „Caut cel mai bun prieten. Am nevoie sa pot fi cu cineva care este efectiv disponibil 24 de ore timp de sapte zile din sapte si care nu se satura niciodata de asta si sa radem in fiecare zi.”

O relatie discreta

Despre Sydney Sweeney s-a scris ca din 2018 ar avea o relatie cu Jonathan Davino (37 de ani), patronul unor restaurante din Chiacago.

Actrita nu vorbeste de obicei cu presa despre viata ei amoroasa si nu posteaza nimic pe aceasta tema pe retelele de socializare. Fotografii cu cei doi au aparut insa in presa, inclusiv instantanee in care ei erau surprinsi sarutandu-se in Hawaii, in 2020.

7 vedete care nu cred in casatorie. De ce nu vor sa faca marele pas

Sweeney a pomenit, subtil, despre relatia lor, intr-un interviu publicat de Magazine C, in care a dezvaluit ca a trecut prin „niste incurcaturi” dupa divortul parintilor sai. „A fost o perioada in care parintii incercau sa ma protejeze pe cat posibil de suferinta si de stresul financiar. Nu mi-au explicat niste lucruri, iar asta m-a infuriat. Asa ca am actionat, insa nu in modul in care te-ai astepta”, a povestit ea in noiembrie anul trecut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Eleva model a devenit rebela

„Am fost o eleva de categoria A in toate clasele. Am fost sefa de promotie. Nu m-am dus niciodata la o petrecere in timpul colegiului. N-am luat niciodata droguri, nici pana in ziua de azi. Syd cea previzibila a incercat sa gaseasca dragostea prin baieti. M-am aruncat in cateva relatii nefericite si chiar periculoase”, a dezvaluit vedeta.

Aceasta experienta pe cont propriu, fara ajutorul parintilor, a ajutat-o pe Sydney Sweeney sa inteleaga importanta stimei de sine. „Sa fii capabil sa te iubesti pe tine insuti inainte de a permite cuiva sa te iubeasca – de aici vin adevarata fericire si sanatate”, a spus ea.

„Este o parte a vietii mele la care mi-ar placea sa ma intorc”, a adaugat actrita americana.

Foto:  Instagram/Sydney Sweeney