piese decorative de care trebuie sa uiti dupa 30 de ani

Este bine sa ascultam de copilul din noi pana la un punct. Cand vine vorba de redecorarea casei insa, lucrurile ar trebui sa stea cu totul altfel si sa nu ne fie teama sa ne dezvaluim maturitatea. Exista anumite piese decorative la care trebuie sa renuntam.

Ne-am atasat cu siguranta de multe piese decorative din perioada studentiei care au o semnificatie aparte si fiecare dintre ele spune o poveste. Este momentul insa sa eliberam rafturile si sa optam pentru cutii de depozitare care sa pastreze aceste lucruri in siguranta, dar departe de ochii lumii.

Nu este obligatoriu sa fii la curent cu tendintele pe 2015 pentru a-ti redecora cu stil casa, tot ce trebuie sa faci este sa acorzi mai multa atentie detaliilor.

Casa trebuie sa-ti reflecte personalitatea, mai ales dupa 30 de ani.

Piese decorative care trebuie sa dispara

Posterele lipite pe pereti trebuie sa dispara, dar le poti inlocui cu afisul filmului preferat asezat intr-o rama fina si eleganta.

Daca spatiul iti permite, renunta la clasicele cuie si asaza aceste tablouri sprijinite de pereti. Chiar si in cazul fotografiilor trebuie sa optezi pentru rame decorative simple in culori uni care se integreaza armonios in decorul camerei. Acele rame personalizate cu diverse mesaje si alte ornamente sunt de domeniul trecutului.

Piese decorative: nu mai ai nevoie de canile din liceu

Vesela de plastic se recomanda numai in cazul unei petreceri in gradina, in alte ocazii nu are ce cauta pe masa ta.

Investeste intr-un serviciu de masa de calitate de cel putin 6 persoane pentru a-ti impresiona invitatii. Poti opta pentru un model clasic, intr-o culoare neutra, care nu se demodeaza.

In aceeasi categorie se incadreaza si colectia de pahare si cani din liceu. Nu spune nimeni ca trebuie sa renunti la cana de cafea preferata, dar e momentul sa-ti achizitionezi cateva seturi de pahare, cel putin pentru apa, vin alb si rosu.

Piese decorative recomandate

Iti propun o serie de piese decorative din care sa te inspiri atunci cand iti redecorezi casa.

piese decorative obiecte
Piese decorative pe care ti le recomandam

Piese decorative pe gustul tau

Daca nu ai facut-o pana acum, este momentul sa te pui pe primul loc si sa-ti oferi singura momente de rasfat si mici bucurii. Trebuie sa tii cont de faptul ca iti decorezi casa pentru a o face placuta si confortabila in primul rand pentru tine. Asa cum este important sa investesti in piese vestimentare de calitate de ce nu ai face-o si cand vine vorba de lenjeria pentru pat. De asemenea, dupa 30 de ani nu mai ai nicio scuza pentru a-ti lasa patul nefacut. Chiar daca nu inviti pe nimeni in dormitorul tau asta nu inseamna ca dimineata poti sa lasi patul nearanjat.

Piese decorative interzise: florile artificiale

Daca vrei sa adaugi un strop de culoare si de energie casei tale, nu opta niciodata pentru plante artificiale. Aparent reprezinta o alegere ideala: nu trebuie sa-ti faci griji sa le uzi, nu-si modifica aspectul, nu se ofilesc si nu necesita tratamente. Lucrurile in realitate nu stau deloc asa, in timp aceste plante artificiale se deterioreaza, se decoloreaza, iar praful le schimba aspectul.

Pentru a adauga un plus de caldura casei alege plante naturale, dar asigura-te ca nu sunt foarte pretentioase si ca te poti ingriji de ele in timp.

Citeste si:  Greseli de evitat in redecorarea casei.

Foto: maisonsdumonde.com