Contur de ochi Diorshow Pro Liner Waterproof, Dior

Cu un varf plat si indraznet, acest nou contur de ochi ne-a vrajit si ne-a pus la test priceperea! Culmea e ca e chiar mai simplu de folosit decat un creion cu varf normal, iar aspectul final e foarte stylish.

Un contur de ochi ce merita incercat atat de specialistele in machiaj, cat si de cele mai incepatoare. Inspirat direct din backstage-ul Dior, acest creion de ochi ne-a atras atentia imediat: Diorshow Pro Liner Waterproof are un varf diferit care permite un machiaj actual, foarte chic si vazut doar pe podiumuri.

Peter Philips, director de creatie Dior Make-up, este cel care a creat colectia de machiaj Diorshow, respectiv si acest creion spectaculos.

Este un creion de ochi hibrid care combina aplicarea usoara, la indemana si celor mai putin pricepute, cu intensitatea si rezistenta unui tus de ochi.

De ce ne place acest contur de ochi!

Are un varf retractabil si tesit – o forma care respecta fidel forma pleoapelor si ofera doua tipuri de aplicare. Tinut orizontal, traseaza o linie fina la baza genelor, iar daca este trasat  vertical, ofera un contur de ochi gros si foarte glam.

In plus, are o textura ca de gel care aluneca usor pe pleoape, are pigmenti intensi pentru o culoare de durata si mai este si waterproof, fiind ideal pentru vara.

Contur de ochi Diorshow Pro Liner Waterproof, Dior, 131 Ron;

Contur de ochi Dior: Diorshow Pro Liner Waterproof
Contur de ochi Dior: Diorshow Pro Liner Waterproof

Tu ce culoare ai alege?