Daca ai pielea insetata, iti recomandam noul serum de fata pentru ten deshidratat de la Kiehl’s ce are o formula creata special pentru a corecta semnele imbatranirii legate de deshidratare.

ten deshidratat serum de fata
Serum de fata Kiehls Hydro-Plumping Re-texturizing Serum Concentrate – este ideal pentru un ten deshidratat

Multe dintre noi avem un ten deshidratat, fie in urma unei ingrijiri precare, fie din cauza alimentatiei gresite sau a mostenirii genetice. In acest caz, una dintre cele mai rapide solutii care sa remedieze situatia este un serum de fata bun pentru ten deshidratat, concentrat in ingrediente active de calitate.

Noul serum de fata pentru ten deshidratat lansat de Kiehl’s, Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, este special conceput pentru a da corecta semnele imbatranirii legate de deshidratare. Acesta utilizeaza o tehnlogie de ultima generatie care “inunda” straturile pielii deshidratate, cu scopul de a le umple si de a reda tenului aspectul tanar. Folosit regulat (adica nu doar cand iti aduci aminte!), acesta reduce liniile fine si revigoreaza aspectul de ten obosit.

Pe ce se bazeaza acest serum de fata pentru ten deshidratat?

Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, de la Kiehl’s, contine 15% glicerina extrasa din plante si extract din frunze de Shiso – acestea ajuta la ancorarea ingredientelor hidratante in profunzimea straturilor pielii.

Acest serum de fata este adaptat tuturor tipurilor de ten si este testat oftalmologic pentru utilizarea si in zona ochilor.

Serum de fata Hydro-Plumping Re-texturizing Serum Concentrate, Kiehl’s, 230 Ron / 50 ml.