Bronz frumos cu Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

Radiance-Plus Golden Glow Booster este cel mai nou autobronzant inteligent lansat de Laboratoarele Clarins. Formula acestuia se amesteca cu crema de corp (orice ai folosi), oferind un bronz frumos, gradual si de durata.

Vara cautam acel autobronzant bun care sa-si faca treaba bine, adica sa nu pateze, sa se aplice discret si natural si sa se stearga de pe piele firesc, fara urme inestetice de nu-ti vine sa iesi din pantaloni. Dintre cele mai noi tratatii corporale este si acest nou tratament pentru bronz frumos de la Clarins, Radiance-Plus Golden Glow Booster, si iti spunem ce face si de ce ne place!

Adauga 4-6 picaturi din acest elixir in crema ta de corp s vei observa cum capeti treptat tonus, un strat discret de bronz si o doza de luminozitate. Daca vrei sa te mentii bronzata pe tot parcursul anului, aceasta este formula pe care te poti baza: Radiance-Plus Golden Glow Booster iti va oferi un bronz frumos!

Formula hidratanta pentru un bronz frumos si gradual

Aceasta este inspirata din tratamentul de fata Radiance-Plus Golden Glow Booster for Face si este primul produs creat de Clarins pentru a da corpului un bronz frumos, fiind un autobronzant cu efect prelungit si care se adapteaza tuturor fototipurilor de piele. Laboratoarele Clarins au creat o formula pe baza de DHA si Erythrulose care reactioneaza cu grupurile de amino acizi din stratul pielii, stimuland colorarea. Formula mai contine si aloe vera, pentru hidratare si confort.

Bronz frumos si gradual

Daca vrei sa te bronzezi din ce in ce mai mult, repeta zilnic operatiunea: pentru fiecare zona a corpului (gambe, mana, abdomen, etc) amesteca in palme 4-6 picaturi din acest autobronzant destept cu crema ta de corp, fie ea hidratanta sau de fermitate. Repeta zilnic, folosind aceeasi cantutate de produs Clarins si vei mentine sau intensifica bronzul, dupa plac. Daca vrei doar sa mentii bronzul obtinut, aplica mai putin, 2-4 picaturi.

De ce ne place?

Pentru ca este cu adevarat un produs avansat si creat cu cea mai noua tehnologie. Miroase bine (nu ca vechile autobronzante cu miros specific), nu pateaza, se ia frumos de pe piele si se aplica usor, printr-un singur gest, fara complicatii, fara manusa sau alte strategii. In plus, are beneficiile unui tratament de corp, mentinand pielea in forma si hranind-o.

Autobronzant de corp Radiance-Plus Golden Glow Booster, Clarins, 161 Ron;

Bronz frumos cu autobronzantul de corp Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster
Autobronzantul de corp Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster ofera un bronz frumos, gradual si de durata