Tehnica patentata de o romanca

Am primit o invitatie de a incerca o noua tehnica de stilizare a sprancenelor si, cum aceasta este creata de o romanca, mi-am indreptat cu entuziasm pasii spre salon, cat am putut de repede.

In incinta salonului Butterfly Beauty Center, am cunoscut-o pe Irina Gardea, estetician-colaborator in cadrul salonului. Trebuie sa iti marturisesc de la inceput ca m-a impresionat pasiunea Irinei; timp de doua ore mi-a corectat fiecare fir de spranceana. Este de admirat acest concept BrowSym care, respectand simetria fetei si culoarea pielii, are rezultate excelente, pentru multe gusturi. Daca vrei sa intensifici zona ochilor, culoarea sprancenelor se schimba, forma urmand simetria fetei, de exemplu. In cazul in care esti adepta naturaletii, rezultatul poate fi diferit, zona ochilor fiind iluminata, tot prin culoare.

Sedinta BrowSym incepe printr-o consultatie in care esteticianul afla ce iti doresti si te poate sfatui, la randul sau, cum poti avea cele mai potrivite sprancene. Irina tine foarte mult la pozitionarea perfect egala a sprancenelor, reglandu-le prin designul pe care il da acestora. Parte din tehnica Irinei este si vopsirea genelor, detaliu care are un rol important, daca vrei sa iti evidentiezi privirea. Eu am sarit peste acest pas pentru ca nu consider ca am nevoie, dar cu siguranta, multe dintre voi vor aprecia acest serviciu.

Conturarea sprancenelor incepe cu un masaj aromat (Irina si-a parfumat incheieturile mainilor cu esenta de marar, foarte relaxanta si reconfortanta, in acelasi timp) in zona sprancenelor, ca de-abia simti piscaturile pensetelor. Se lucreaza cu doua sau trei pensete, perii, piepteni, vopsele speciale. Nu degeaba dureaza intre 90 si 120 de minute! Merita tot timpul si te asigur ca pleci de la pensat mai relaxata decat pleci de la un masaj facial. Sau, in fine, senzatiile de bine sunt foarte asemanatoare! Dupa ce se formeaza conturul, atat sprancenele, cat si genele, sunt vopsite. Imediat dupa procesul de colorare, zona este calmata si hidratata cu un serum organic ce patrunde in piele in ritmul muzicii de fond (muzica nu este aleasa la intamplare, detaliu care le scapa multora).

La finalul intregului proces, esti servita cu un ceai, cu sfaturi de fardare a sprancenelor, in cazul in care ai nevoie si cu un set de doua poze (inainte si dupa). Sincer, nu prea am avut ce comenta! Mi-a placut serviciul in sine, pasiunea cu care acesta este oferit clientelor, atmosfera si energia cu care am plecat de la ei.

In ce priveste pretul, acesta mi s-a parut destul de mare pentru piata noastra (aproximativ 200 lei), dar Irina mi-a explicat ca lucreaza cu cele mai bune produse si ca nu poate face rabat la calitate. Judecand dupa agenda ei incarcata, tind sa cred ca este corect sa te apreciezi la adevarata valoare. In plus, daca, de exemplu nu doresti sa ti se vopseasca genele, pretul scade cu aproape 25%. Eu cred ca merita sa incerci! Poti afla mai multe despre acest serviciu pe www.butterflystyle.ro.

Text: Alice Bursuc