Tratament Spa dupa plaja Elemis Coconut Rub & Milk Ritual Wrap

Pielea expusa la soare trebuie intretinuta cu ingrediente specifice, tintite, pentru a oferi hidratare profunda. Iti propunem un tratament Spa cu extracte exotice care hraneste pielea si relaxeaza simturile.

Pentru un tratament Spa estival, nu rata una dintre cele mai frumoase locatii de wellbeing din tara: Ida Spa.  Centrul propune tratamente noi create special pentru sezonul cald, dintre care iti propunem Elemis Coconut Rub & Milk Ritual Wrap.

Tratament spa dupa o reteta balineza

Gama premiată de produse Elemis Skin Nourishing Milk Bath si Elemis Exotic Frangipani Monoi Body Oil este combinata cu o reteta traditionala balineza din nuca de cocos, muguri de fasole mung si lavanda, ingrediente ce hranesc pielea intensiv. Un cocktail ce combina diferite uleiuri, beneficiile nucii de cocos fiind atribuite acidului lauric si acidului decanoic.

Acest exfoliant antioxidant si calmant este amestecat cu Elemix Exotic Frangipani Monoi Body Oil formand un melanj aromatic de arome pure, care este usor masat pe piele. Uleiul de monoi este repede absorbit si hidrateaz excelent pielea uscata, arsa si matura.

Inainte de impachetarea intr-o folie confortabila, pe un pat special, Elemis Skin Nourishing Milk Bath este incalzit usor si turnat pe toata suprafata corpului. Formulat cu o baza din proteina din lapte, bogat in aminoacizi si minerale care contin colagen natural din extract de ovaz si ulei de monoi japonez, Skin Nourishing Milk Bath hidrateaza profund pielea si o lasa fina, fina.

Acest tratament Spa exotic este excelent pentru hidratarea pielii expuse la soare si este combinat cu un masaj facial, pe puncte de presiune, si un tratament antistres pentru scalp.

Tratament Spa dupa plaja Elemis Coconut Rub & Milk Ritual Wrap, 190 Ron/ 50 de minute la Ida Spa (Corbeanca);

Pentru detalii si programari, viziteaza idaspa.ro.