Vara vrem arome explozive care sa ne mentina prospetimea si sa ne alinte simturile in cel mai revigorant mod cu putinta. Cel mai recent parfum Prada, Infusion d’Iris, tocmai ce a ajuns pe rafturile magazinelor si daca iti plac aromele florale, atunci ar fi bine sa il incerci!

Parfum Prada Infusion d’Iris

Pentru femeile care privesc dincolo de tendinte si curente, Prada creat un parfum atemporal cu totul spectaculos: Infusion d’Iris. Fiind o infuzie florala parfumata, este un parfum ideal pentru vara, fara dubii!

Mesajul mapei de presa spune asa: „acest parfum reprezinta o intalnire a celor mai intense emotii, de la veneratia asupra trecutului, intelegerea prezentului si pana la viziunea orientata catre viitor a casei Prada.” Iar asta inseamna ca noul parfum Prada intruchipeaza fidel stilul elegant, dar aparent contradictoriu al brandului, prin note traditionale, dar si moderne, prin subtilitate, cat si prin senzualitate. Daca ma intrebi pe mine, eu cred ca miroase ca o gradina verde, plina de flori, intr-o dupa amiaza de vara.

Parfum Prada: o interpretare senzuala a florii de Iris

Proaspat si lejer, evaziv si echilibrat, Infusion d’Iris aminteste de mirosul asternuturilor curate si al pielii dezgolite. Pe langa iris, parfumul denota si note de floare de portocal, mandarin, cedru sau vetiver. Un mix proaspat, light, dar care in acelasi timp se mentine bine pe piele, nesufocand simturile, in zilele toride de vara.

Flaconul vintage este decorat cu emblema Prada, realizata in anul 1913 de bunicul creatoarei Miuccia Prada – un detaliu contemporan a fost adaugat la baza fiecarei sticle, o pelicula de culoare ce nunteaza sticla si contintul acesteia.

Gasesti cel mai nou parfum Prada in toate lanturile de parfumerii: apa de parfum Infusion d’Iris, 383 Ron/50 ml.