Cea mai noua colectie de machiaj Chanel propune un fard de obraz irezistibil, in formula cremoasa: Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick!

Fard de obraz Chanel
Cea mai noua colectie de machiaj Chanel propune un fard de obraz irezistibil, in formula cremoasa: Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick! Este vorba de un fard de obraz sub forma de baton.

Healthy Glow Sheer Colour Stick, cel mai nou fard de obraz de la Chanel, este creat pentru a da machiajului un aer estival si merge mana in mana cu restul produselor din colectia de machiaj Les Beiges.

Matasos, in formula cremoasa, avest blush hibrid adauga tenului un strat radios de culoare si o doza generoasa de luminozitate.

Fard de obraz cu ingrediente hranitoare

Aceste farduri de obraz contin ceara de albine si ulei de cocos, fiind imbogatite cu celule stem din floare de bumbac si trandafir roz.

O formula cremoasa care se simte ca o a doua piele, avand o finisare translucida.

Fardurile de obraz sunt practice si usor de strecurat in trusa de vacanta. Acestea sunt disponibile in trei nuante solare, perfecte pentru vara: Blush No 20 (roz luminos), Blush No 21 (corai) si Bluah No 22 (bronz).

Alege-ti nuanta in functie de ten si aplica simplu batonul, trasand culoarea si tapotand cu degetele pentru a finisa.

Fard de obraz sub forma de baton Healthy Glow Sheer Colour Stick – colectia Les Beiges, Chanel, 210 Ron;