Glossuri de buze Mega Gloss Infaillible de la L'Oreal Paris

Cele mai frumoase culori de vara in materie de glossuri de buze le gasim in colectia Mega Gloss Infaillible, de la Loreal Paris! Ne plac, nu doar nuante, cat si aplicatorul profesional si finisarea sticloasa.

Adauga un plus de culoare trusei tale de machiaj cu aceste glossuri de buze noi care au un pigment intens, oferind stralucire pentru ore in sir. Pigmentii de culoare dau o intensitate dubla fata de glossurile clasice, motiv pentru care arata superb, in soare, in lumina naturala.

Glossuri de buze in formula hidratanta

Ne plac pentru ca formula lor este imbunatatita cu acid hialuronic, ingredient ce ofera buzelor hidratare si volum. In plus, glossurile de buze au o textura nelipicioasa si vin in arome delicioase. Aplicatorul respecta forma buzelor, fiind inspirat din aplicatoarele profesionale, folosite de make-up artisti. Toate motivele sa le incercam vara asta, nuanta cu nuanta: mov, oranj, roz, rosu… te lasam sa descoperi colectia de nuante la rafturile magazinelor!

Glossuri de buze Mega Gloss Infaillible, Loreal Paris, 46,99 Ron;

Glossuri de buze Mega Gloss Infaillible by Loreal Paris
Vizualul campaniei de lansare a glossurilor de buze Mega Gloss Infaillible, de Loreal Paris. Incearca noile glossuri de buze din colectia Mega Gloss Infaillible de la L’Oreal Paris
glossuri de buze Mega Gloss Infaillible de la LOreal Paris
Mega Gloss Infaillible de la LOreal Paris (varianta roz fucsia). Adauga un plus de culoare trusei tale de machiaj cu aceste glossuri de buze noi care au un pigment intens, oferind stralucire pentru ore in sir.

Daca vrei sa alternezi glossurile cu rujuri in culori tari, inspira-te de aici!