Le Bain este gama de ingrijire corporala de la Hermes si se relanseaza in fiecare vara, in editii limitate. Iti prezentam cele mai revigorante geluri de dus Hermes, din colectia Jardin!

Geluri de dus Hermes Jardins

Ritualul baii poate fi la fel de personal si pretios precum aplicarea unui parfum. In inima produselor Hermes Bath Time vei regasi notele parfumurilor din colectiile Colognes si Jardins, care sunt disponibile in formule noi si prin texturi fine si tonice: spuma de baie matasoasa, sampon revitalizant, balsam hidratant, geluri de dus , lapte de corp calmant si sapunuri matasoase. 

Intreaga colectie Hermes Le Bain celebreaza un stil de viata invaluit in parfum, cu note sofisticate, pentru un rasfat estival al simturilor. Daca vrei sa incerci cele mai tonice geluri de dus Hermes, incepe cu colectia Jardin!

Geluri de dus Hermes Jardin:

Incearca una din aromele noastre preferate: Un Jardin En Mediterranee, Un Jardin Sur Le Nil, Un Jardin Apres La Mousson, Un Jardin Sur Le Toit.

Produsele Hermes Le Bain vor fi disponibile, in editie limitata, in exclusivitate, in magazinul Douglas – Baneasa Shopping City.