Mascara Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1

Noua mascara Max Factor 3-in-1 ajuta la obtinerea unor gene impresionante printr-o imbinarea dintre tehnologia de fabricare a periei si formula produsului.

Vrem din ce in ce mai multe beneficii de la produsele de machiaj, asa ca atunci cand o formula este multifunctionala, cu atat suntem mai multumite!

Cercetatorii Max Factor stiu ca femeia moderna isi doreste gene frumoase si nu se multumeste cu un singur beneficiu oferit de o mascara. In consecinta, pentru a obtine aspectul ideal al genelor, un singur produs trebuie sa ofere toate caracteristicile: volum, alungire, culoare intensa. Pentru aceste femei a fost creata mascara Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1!

Cea mai recenta inovatie pentru gene impresionante: mascara Max Factor

Aspectul cel mai rafinat si bine definit al genelor se obtine cu ajutorul unei perii suple care, nu numai ca asigura volum si alungire, dar permite aplicarea formulei cu precizie, de la baza la varf.  Peria cu impact instant a mascarei Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 a fost creata sa exceleze in obtinerea unor gene impresionante, prin depunerea unei cantitati mai mari de formula pe gene, in comparatie cu periile mai groase.  Acest fapt combinat cu fibrele de alungire din formula cremei de mascara duce catre un aspect intr-adevar incredibil al genelor, bine definit. Negrul intens al cremei este rezultat din fibrele negre de carbon ale formulei.

O perie aplicatoare cu efect instant

Cand este scoasa din tub, peria este incarcata cu o cantitae mare de formula distribuita egal pe suprafata periei, asigurand o transformare majora a genelor, de la prima aplicare. Perii piaptana genele dinspre interior si le separa.

Ti-o recomandam pentru gene bine definite sau un machiaj sofisticat al ochilor. Merge bine la smokey eyes!

Mascara Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1, 63 Ron;