Inspirat de imprimeurile nonconformiste si de combinatia alb-negru ale colectiilor sale reprezentative, Marc Jacobs lanseaza apa de parfum Mod Noir.

Apa de parfum Mod Noir, Marc Jacobs

O combinatie intre simplitatea clasica si rafinamentul contemporan, cea mai noua apa de parfum a verii lansata de designerul Marc Jacobs, Mod Noir, este o intoarcere moderna la aromele intense de gardenie.

Parfumul se caracteriseaza prin note proaspete ce rezista pe piele ore in sir.

Apa de parfum Mod Noir

Un parfum floral ce se deschide cu note proaspete de verdeata si continua cu aroma gardeniilor proaspat taiate, plutind deasupra apei cristaline. In plus, moscul cremos lasa o aroma senzuala pe piele, intreaga compozitie fiind creata de parfumierul Jean-Claude Delville pentru Marc Jacobs.

Designul sticlei este creat de Marc Jacobs si emana pasiunea designer-ului pentru detaliile impunatoare, imbinand stilul clasic cu cel modern. Liniile albe si negre sunt in contrast cu forma circulara, asa cum este si aspectul lucios cu cel mat.

Mod Noir este disponibil doar ca apa de parfum, in gramaje de 30 ml, 50 ml si ca roller-ball – un accesoriu foarte practic pentru calatorii.

Apa de parfum Mod Noir, Marc Jacobs, 234 Ron/30 ml;

Parfumul se gaseste exclusiv in magazinele Sephora.