coafuri de vara din noua colectie New Fundamentals by Keune

Keune lanseaza colectia New Fundamentals si recomanda coafuri de vara inspirate din tendintele sezonului. Volum, texturi duale si cocuri stylish, iata trei look-uri diferite, concepute pentru toate tipurile de par si toate lungimile.

Keune propune pentru vara 2015 gama New Fundamentals: hair styling-uri chic, pentru toate lungimile de par si o serie de produse functionale pentru realizarea unor coafuri de vara stylish.

Noile produse New Fundamentals au fost dezvoltata impreuna cu Ilham Mestour, ambasador international Keune, cu peste 18 ani de experienta in industrie, semnand editoriale si coperti pentru reviste ca Vogue, Elle sau Harper’s Bazaar, in toata lumea. Ilham a creat pentru Keune noi produse de styling adaptate nevoilor coaforilor moderni, dar si femeilor care vor sa obtina acasa coafuri inspirate din tendintele sezonului:

New Fundamentals inseamna patru formule esentiale pe care te poti baza, indiferent de coafura pe care vrei sa o realizezi: Texture Cream, o crema modelatoare pentru parul scurt sau de lungime medie, Press Wax, o ceara cu pulverizare pentru o coafura de zi cu aspect nefinisat, Blow Dry Spray, care faciliteaza finisarea coafurii fiind o baza buna pentru coafurile mai ample si Thickening Cream, o formula care adauga corp, miscare si volum parului fin.

Coafuri de vara cu noile produse New Fundamentals, Keune
Coafuri de vara cu noile produse New Fundamentals lansate de Keune (vara 2015)

Coafuri de vara pentru toate tipurile de par

Texture Cream este solutia pentru modelarea si remodelarea oricarei coafuri, fiind o crema flexibila ce permite definirea coafurii si obtinerea celor mai creative forme si texturi. Este folosita pe parul scurt sau mediu.

Coafuri de vara – Expert tip: omogenizeaza in palme si aplica de la scalp pana la varfuri, dupa care modeleaza parul cu degetele.

Press Wax este o ceara cu pulverizare, non uleioasa, ce ofera textura, corp si definitie oricarui tip de par. Produsul poate fi aplicat atat pe scalp, cat si pe lungimi si are o finisare satinat-mata, fiind recomandata pentru parul scurt sau de lungime medie.

Coafuri de vara – Expert tip: agita tubul si pulverizeaza pe parul uscat. Este excelent daca vrei sa obtii o coafura aparent dezordonata si cu un look relaxat, nefinisat.

Coafuri de vara pe care le poti realiza usor

Pentru finisare, Blow Dry Spray face o treaba buna! Acesta netezeste si protejeaza parul impotriva caldurii excesive degajate de instrumentele de coafare (placa, ondulator, uscator de par). Plus ca ofera volum impresionant, fiind o baza excelenta pentru coafurile mai sofisticate, ample si care rezista.

Thickening Cream adauga corp, miscare si volum fabulos parului fin (diametrul fibrei capilare este ingrosat), ofera protectie termica si este potrivit pentru orice tip de par si pentru orice lungime, in special pentru parul fin, subtire.

Coafuri de vara – Expert tip: foloseste-o prin emulsionare, de la scalp pana la varfuri, pe parul umed, proaspat spalat, dupa care poti coafa dupa plac.