Wash & Dry este una dintre cele mai frumoase colectii de machiaj ale verii, lansata de MAC. Produsul vedeta este aceasta pudra de fata bronzanta, cu irizatii luminoase. O investitie inspirata, pentru trusa de machiaj estivala.

Pudra de fata Wash & Dry de la MAC
Pudra de fata Wash & Dry de la MAC este una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poti face in aceasta vara

Pudra de fata bronzanta este un must-have, in sezonul de vara. Cu ea putem trisa soarele, imitand bronzul natural, aceasta adauga o mina de vacanta chipului nostru, poate fi folosita pentru a crea un machiaj de contur (contouring make-up) si poate fi un aliat bun la finalul verii, pentru a prelungi aspectul bronzat al tenului. Ei bine, daca esti pusa pe shopping, iti recomand una dintre cele mai frumoase pudre de fata de la MAC, din colectia verii 2015: Wash & Dry Highlight Powder.

Pudra de fata in trei tonuri

Plasate strategic in cutie, cele trei nuante solare ale pudrei pot fi folosite impreuna sau separat, in functie de finisarea dorita. Pentru un bronz fals, de o zi, foloseste un aplicator peste intreaga pudra si adauga fetei bronz in punctele unde te prinde soarele: nas, pometi, frunte.  Daca vrei un plus de luminozitate, foloseste nuanta cea mai deschisa si insista pe osul pometilor si deasupra buzei superioare.

Expert tip: acest tip de pudra de fata se aplica cel mai bine cu ajutorul unei pensule de pudra.

Pudra de fata Wash & Dry Highlight Powder, MAC, 167 Ron;