costume de baie

Nimic nu te poate opri sa ai un look sexy de plaja cu un buget accesibil! Pentru vacantele insorite la malul marii si escapadele de weekend la piscina ti-am pregatit o selectie de costume de baie care nu te vor lasa indiferenta!

Daca esti  pasionata de trenduri cu siguranta iti consumi o mare parte a timpului in cautarea celor mai avantajoase oferte de sezon din magazine sau online. Ei bine, pentru editorii de moda aceasta placere vinovata e parte din job description. Motiv pentru care iti dezvaluim cele mai avantajoase si accesibile costume de baie pe care le-am vanat la reduceri.

Selectia noastra cuprinde costume de baie intregi, ideale pentru inot, pool party sau pentru sporturi de plaja, plus costume de baie in doua piese pentru un bronz perfect!

Costume de baie sub 100 lei

1. Costum de baie cu decupaje indraznete

costum de baie new yorker
New Yorker, 89.90 lei

2. Costum de baie cu imprimeu exotic

costum de baie canda
Costum de baie 2 piese, 80 lei, C&A

3. Costum de baie intreg

costum de baie hm
H&M, 89.90

4. Costum de baie cu sutien bandana

costum de baie new yorker
Costum de baie 2 piese, 90 lei, New Yorker

5. Costum de baie sport

costum de baie arena
Costum de baie Arena, 16.44 eur, asos.com

6. Costum de baie Maternity

costum de baie maternity topshop
Compleu Maternity Topshop, 5 lire, topshop.com

Scurta istorie a costumului de baie modern

Australianca Annette Kellerman (inotatoare profesionista, actrita, scriitoare) a fost prima femeie care schimbat perceptia societatii asupra costumelor de baie. Ea a aparut in public cu un costum de baie dintr-o singura piesa, care dezvelea bratele, picioarele, aratand un trup voluptos. Se intampla in Boston, in 1907. Odata cu revolutia industriala si aparitia pe piata a materialelor sintetice, costumul de baie a cunoscut in scurt timp o mare popularitate si a devenit o optiune ideala pentru aparitiile estivale la plaja sau piscina.

Vrei sa treci cu brio o proba dificila precum alegerea corecta a costumului de baie in functie de silueta? Afla cum sa-ti pui in valoare atuurile!

Foto deschidere: New Yorker.