Electric Castle, cel mai mare festival de muzica din Romania, m-a convins sa-mi mut pentru cateva zile “resedinta” la Cluj. Dupa doua prime editii legendare, Electric Castle 2015 creste din nou si va avea 6 scene si peste 150 de artisti. Iar acest eveniment nu putea fii ratat!

De fiecare data cand imi fac bagajul de vacanta sunt tentata sa-mi iau mult mai multe lucruri decat pot purta pe toata durata ei. Iar acum, pentru ca e vorba de un festival, tentatia de a face aceasta greseala e de doua mai mare. Ca sa nu cad “prada ispitei” mi-am ales o geanta ceva mai mica decat “monstrii” cu care calatoresc in mod normal si am hotarat sa ma rezum la lucrurile care sunt cu adevarat esentiale cand mergi la o serie de concerte in aer liber.

Piese esentiale pentru Electric Castle

Palarie din paie Esprit, 219 lei de pe fashiondays.ro; Tunica H&M, 139 lei; Colier Love Rocks de pe asos.com, 41 euro; Jeansi scurti de la Newyorker, 89,90 lei; Ochelari de soare model aviator de pe mango.com, 44 lei; Sandale romane de la Zara, 169,90 lei; Geanta Frasin de pe atelierlemnia.com, 259 lei.

Mi-am mai luat pe langa o pereche de cizme de gume, o haina impermeabila de ploaie si o jacheta de piele pentru seara.

Daca vrei sa vezi cum s-au imbracat oamenii la editiile anterioare ale festivalului Electric Castle acceseaza articolul “Haine la moda si lookuri extravagante pentru festivaluri”!

Colaj: Irina Cucu