Electric Castle, cel mai mare festival de muzica din Romania, m-a convins sa-mi mut pentru cateva zile “resedinta” la Cluj. Dupa doua prime editii legendare, Electric Castle 2015 creste din nou si va avea 6 scene si peste 150 de artisti. Iar acest eveniment nu putea fii ratat!

cum te imbraci la electric castle

De fiecare data cand imi fac bagajul de vacanta sunt tentata sa-mi iau mult mai multe lucruri decat pot purta pe toata durata ei. Iar acum, pentru ca e vorba de un festival, tentatia de a face aceasta greseala e de doua mai mare. Ca sa nu cad “prada ispitei” mi-am ales o geanta ceva mai mica decat “monstrii” cu care calatoresc in mod normal si am hotarat sa ma rezum la lucrurile care sunt cu adevarat esentiale cand mergi la o serie de concerte in aer liber.

Piese esentiale pentru Electric Castle

Palarie din paie Esprit, 219 lei de pe fashiondays.ro; Tunica H&M, 139 lei; Colier Love Rocks de pe asos.com, 41 euro; Jeansi scurti de la Newyorker, 89,90 lei; Ochelari de soare model aviator de pe mango.com, 44 lei; Sandale romane de la Zara, 169,90 lei; Geanta Frasin de pe atelierlemnia.com, 259 lei.

Mi-am mai luat pe langa o pereche de cizme de gume, o haina impermeabila de ploaie si o jacheta de piele pentru seara.

Daca vrei sa vezi cum s-au imbracat oamenii la editiile anterioare ale festivalului Electric Castle acceseaza articolul “Haine la moda si lookuri extravagante pentru festivaluri”!

Colaj: Irina Cucu