colectie noua razvan ciobanu

Cum arata hainele perfecte pentru o vacanta stylish? Celebrul designer Razvan Ciobanu vine cu un raspuns sub forma unei noi colectii efortless chic. Ea a fost lansata astazi pe Molecule-f.com!

Pe shop-ul online Molecule F descoperi atat creatii realizate de tineri designeri romani, cat si piese semnate de designeri consacrati. Iar astazi un nume cu greutate intrat in portofoliul magazinului: Razvan Ciobanu cu prima sa linie efortless chic!

Imprimeurile cu imagini din capitalele modei: Paris, New York si Londra sunt primele detalii cu care ne-a atras atentia noua colectie efortless chic lansata pe Molecule F. Ele au fost inspirate de ideea unui city break si sunt gandite pentru un moment de recreere stilistica, in cautarea feminitatii versatile si confortabile.

Noua colectie Razvan Ciobanu

Pe langa piesele imprimate digital, selectia Razvan Ciobanu pentru Molecule F cuprinde si piese cruise si casual pentru o vara completa. Noua linie pret-a-porter, in stil urban chic, este compusa din itemuri delicate, cu accente elegante, ce combina materiale confortabile usoare precum bumbacul si fluide precum matasea.

“Sunt mereu in cautarea texturilor care fac femeia sa se indragosteasca de hainele preferate. Bumbacul senzual sau matasea fina mereu in miscare sunt inspiratia mea pentru aceasta linie noua. Let’s summer!” Razvan Ciobanu

Preturile noii colectii semnate de Razvan Ciobanu variaza intre 350 si 2150 de lei.

Citeste si “Designeri romani, bloggeri de moda & vedete sic la party Molecule F”!

Foto: molecule-f.com