Horoscopul saptamanii 22 – 28 iunie. Concentreaza-te doar pe ceea ce conteaza pentru tine!

1
De Mara Ionescu
22 iun. 2020

Este vremea sa restabilesti contactul cu inima, sufletul si intuitia.

Horoscop 22 – 28 iunie. Intrarea soarelui in zodia Racului inseamna sa-ti construiesti casa pe care o meriti, sa te reintalnesti cu cei pe care ii iubesti cel mai mult si sa-ti aduci aminte ce conteaza cel mai mult pentru tine.

Horoscopul saptamanii vine cu mai multe vesti bune decat rele. Iata cum va fi saptamana ta:

Berbec

Inveti sa-ti recunosti nevoile si felul in care trebuie sa le comunici. Inveti ca trebuie sa fii puternic ca sa fii vulnerabil si sa spui adevarul. Felul in care reactioneaza ceilalti nu este problema ta. Foloseste-ti puterea, accepta ceea ce nu poti schimba si fii tu insati.

Taur

Saptamana aceasta vei invata care este adevarata ta valoare. Desi ti-ai pus-o la indoiala in ultima vreme, universul iti va arata ca esti suficienta asa cum esti. Este timpul sa scapi de perspectivele negative pe care le-ai avut legate de tine insati. 

Ce iti doresti de la viata, in functie de semnul tau zodiacal

Gemeni

Iti readuci aminte cine esti de fapt. Te-ai indepartat de tine si este vremea sa te regasesti. Unicitatea ta ii va inspira pe altii sa faca schimbari majore in viata lor. Dai un exemplu demn de urmat de catre toata lumea.

Rac

Inveti cum sa te simti confortabil cu tine insati. Exista o parte din tine pe care nimeni nu o va vedea si nimeni nu o va intelege. Inveti ca depinde de tine sa-ti accepti lumea interioara si sa te iubesti. Acceptarea de sine este un puzzle care va completa o imagine de ansamblu minunata, imediat ce vei termina acest puzzle. 

Leu

Saptamana aceasta sta sub semnul vizionarismului tau. Visurile si dorintele tale ajung in plan principal, iar inima ta stie exact de ce are nevoie. Ai puterea sa incepi calatoria de transformare a visurilor in realitate. Trebuie sa accepti faptul ca aceasta calatorie este presarata cu greseli, hotarari pripite si momente de indoiala. Dar visul tau te doreste la fel de mult cum il doresti si tu.

Fecioara

Te simti mai competitiva ca niciodata. Esti gata sa iesi in fata si sa-ti fie recunoscute meritele muncii grele pe care ai facut-o. Trebuie sa intelegi ca succesul aduce cu sine noi responsabilitati si renuntarea la lucrurile de care nu mai ai nevoie.

Balanta

Iti simti mintea deschisa in legatura cu calea pe care o urmezi si esti gata sa lasi in urma perspectivele neatragatoare. Priveste lucrurile si din cealalta perspectiva, s-ar putea ca acest lucru sa faca diferenta intr-o relatie. Ai puterea sa te angajezi intr-o relatie, sa o faci sa fie tare. Este nevoie sa fii flexibila si sa faci compromisuri.

6 zodii care au puterea sa se bucure de viata in fiecare zi

Scorpion

Pasiunea iti guverneaza inima si te gandesti la lucrul caruia urmeaza sa-i dedici intreaga ta energie. Poate ca nu este cel mai potrivit moment sa-ti iei angajamente, insa iei cu siguranta in considerare toate avantajele si dezavantajele. In aceasta saptamana te vei simti mai productiva decat de obicei si incepi sa-ti cultivi obiceiuri sanatoase care te vor urma si in viitor.

Sagetator

Incepi sa-ti intelegi locul in relatie. Dupa o lunga perioada de introspectie, incepi sa ai o ideea mai buna despre ce ai nevoie, ce trebuie sa se schimbe, si cum se poate imbunatati relatia ta. Insa nu este momentul sa faci compromisuri. Nu esti niciodata prea matura ca sa-ti doresti putina magie in viata ta.

Capricorn

Dupa o lunga perioada de dezorganizare, incepi sa ai din nou controlul asupra programului tau. Esti in cautarea unei stari de spirit care sa-ti ofere liniste, pace si dragoste. Din fericire, totul incepe cu tine. 

Varsator

In aceasta saptamana te reconectezi cu scanteia creativitatii. Nu-ti pierde timpul devenind plictisita si nelinistita, pune-ti inima la lucru si fa lucruri care incurajeaza exprimarea artistica. Ti-e dor de intelepciune, experiente noi si conversatii stimulatoare. Poate ca este timpul sa faci ceva iesit din comun, ceva care sa faca aceasta saptamana diferita fata de altele.

Pesti

Inveti care sunt lucrurile de care ai nevoie ca sa te simti in siguranta si multumita in universul tau. Este timpul sa scapi de asperitatile din viata ta si sa le inlocuiesti cu suprafete mai putin abrazive. Chiar daca esti atrasa de haos, ramai calma, cu picioarele pe pamant si calma. Chiar acum esti pe cale sa construiesti fundatia pentru viitor. Asigura-te ca este una solida.

Foto: Unsplash.com