Ce iti doresti de la viata, in functie de semnul tau zodiacal

1
De Cristina Tudor
11 iun. 2020

Persoanele nascute sub un anumit semn zodiacal impartasesc obiective similare unele cu celelalte. Astrologia poate spune multe despre asteptarile fiecaruia in viata!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este un semn zodiacal orientat catre cariera.

El isi pregateste intotdeauna urmatoarea mutare si toata lumea stie cum actioneaza. Viata sa ar trebui sa aiba un echilibru intre munca si activitile personale, altfel risca sa se plictiseasca. El se vede ca fiind proprietarul unei companii puternice, care dupa program merge la sala si face sport. De asemenea, pentru a fi complet fericit, Berbecul ar trebui sa devina parinte.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este zodia placerilor.

El vrea sa devina un sot sau o sotie de casa, cu preocupari pentru mentinerea unui camin placut si frumos. In ceea ce priveste cariera, el este cineva care munceste pentru a trai si pentru a-si putea permite achizitionarea hainelor elegante atat pentru el, cat si pentru cei dragi. De asemenea, se vede un parinte relaxat, care isi educa copiii discret, dar constant.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt cunoscuti pentru energia si dorinta lor de socializare.

Principalul obiectiv al acestui nativ este sa isi construiasca viata astfel incat sa se distreze si sa se bucure de ea. Va face o prioritate din a iesi cu cei pe care ii iubeste sau de a gazdui diverse evenimente in propria-i casa. De asemenea, vrea sa fie stimulat mental, sa citeasca si sa calatoreasca. Ca atare, e o zodie care va sublinia importanta artelor si a comunicarii, in special in rolul de parinte.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este un semn sentimental, cunoscut ca fiind destul de singuratic si retras.

El este preocupat de confort si frumusete. Obiectivul sau este sa aiba o viata frumoasa, confortabila, care sa promoveze bunastarea. Este o persoana atrasa de arta culinara, de aceea are tendinta de a manui trebuile casnice cu multa pricepere si devotament.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.