Sesiuni de consiliere cu Andreea

Dorinta de perfectiune m-a ghidat toata viata. Am crezut mereu ca e cea mai importanta trasatura a mea. Insa, in timp, am realizat ca ea mi-a adus cele mai grele momente, din cauza presiunii pe care o puneam vesnic asupra mea.  Vocea mamei mele din copilarie s-a transformat in vocea mea interioara, care m-a manat sa cer intotdeuna mai mult de la mine.
Mi-am petrecut peste 20 de ani in televiziune, unde am moderat programe de divertisment precum Big Brother, Megastar si multe alte emisiuni cunoscute, mediu propice pentru a pune si mai mare presiune pe mine.

In timp, am realizat ca trebuie sa fac ceva, sa schimb modul in care gandeam si traiam, si am inceput sa caut raspunsuri. Ulterior, fiind un promotor al unul stil de viata sanatos, am dezvoltat un business in jurul acestul concept. Mi-am dorit sa impartasesc cat mai multor oameni experientele mele si uneltele care m-au ajutat sa depasesc depresiile si momentele grele din viata mea.

Am tinut numeroase discursuri TEDx, predau cursuri de Mindfulness si tin conferinte despre trait echilibrat. Am urmat cursuri in urma carora m-am specializat ca facilitator de meditatii si mindfulness si acum cativa ani am absolvit o scoala in urma careia am devenit Holistic Counselor.

Prin programul de Mind & Body Coaching va pun la dispozitie:
• sesiuni one-to-one
• abonament saptamanal de consiliere (via chat)