3 carti pe care sa le citesti in aceasta toamna. Nu le vei putea lasa din mana!

1
De Alice Papuc
3 nov. 2022

Sezonul lecturii si al hainelor pufoase este aici.

Sezonul rece este ideal pentru o carte relaxanta si o bautura calda. Nu mai ramane decat sa te asezi confortabil si sa iti iei o patura pufoasa, caci de recomandarile de carti pe care trebuie sa le citesti ne-am ocupat noi. Iata ce lecturi am pregatit pentru tine:

 

„Poate ar fi bine sa discuti cu cineva”, Lori Gottlieb, editura Litera

Te-ai intrebat vreodata la ce lucruri se gandeste terapeutul tau? Acesta este momentul in care poti afla! Lori Gottlieb iti impartaseste lumea ei, atat din perspectiva de terapeut, cat si din perspectiva de pacient. Este o lectura captivanta, deloc greoaie, presarata cu umor fin. Cartea analizeaza adevarurile si minciunile pe care oamenii si le spun, osciland intre iubire si dorinta, vina si iertare, sens si mortalitate, speranta si schimbare.

Top 10 carti despre atasament care te vor ajuta sa te bucuri de relatii armonioase

 

„Verity”, Colleen Hoover, editura Epica

Verity este una dintre cele mai surprinzatoare carti ale iubitei autoare Colleen Hoover, diferita de stilul care a consacrat-o. Cartea prezinta un amestec de mister, suspans, erotism si romantism. Aceasta spune poveste lui Lowen, o scriitoare debutanta, care se confrunta cu dificultati financiare. In momentul in care primeste oferta lui Jeremy, sotul celebrei Verity Crowford, de a termina seria de romane ale pe care autoarea nu le mai poate duce la final, din cauza unui grav accident, Lowen accepta instant. Pare sansa vietii ei de a-si rezolva problemele. Dar odata ajunsa la resedinta familiei Crowford, cu scopul de a cauta notitele scrise de Verity pentru romane, problemele lui Lowen devin mai grave decat niciodata!

3 carti de dezvoltare personala pe care trebuie sa le citesti

Verity este genul de carte pe care nu o poti lasa din mana. Finalul acesteia m-a lasat cu gandul la carte pentru mai multe zile. Pentru ca simt ca am aflat orice, mai putin adevarul. Este o carte deosebita, care iti pune multe semne de intrebare si pe care o recomand, mai ales in acest sezon, ideal pentru o lectura usor infricosatoare.

 

„Biblioteca de la miezul noptii”, Matt Haig, editura Nemira

Biblioteca de la miezul noptii este o carte cu un mesaj puternic, relatat intr-o maniera facil de citit. Cartea spune povestea Norei, o femeie care simte ca nu mai are niciun motiv sa traiasca. „Am avut toate sansele necesare sa fac ceva cu viata mea, dar le-am ratat pe toate”, sustine Nora. Astfel, ea isi incheie socotelile cu viata. Dar viata ii pregateste o ultima surpriza! Nora este prinsa in purgatoriu, ajungand in Biblioteca de la miezul noptii, un loc unde fiecare carte prezinta povestea vietii ei daca ar fi facut alte alegeri. Care ar fi fost cea mai buna viata pentru Nora?

6 carti pe care nu poti sa le lasi din mana

Este o carte pe care toti oamenii ar trebui sa o citeasca. Este o lectura placuta de seara, usor SF, dar plina de insemnatate.

Foto: freepik.com