Cum sa aplici cu succes Legea Atractiei in 2020 pentru a-ti indeplini toate rezolutiile

1
De Irina Constantin
14 dec. 2019

Vrei sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care ti le-ai pus pe lista pentru 2020?

Legea atractiei chiar functioneaza, insa doar atunci cand o folosesti corect si esti dispusa sa depui efortul necesar. Se spune ca atragem in vietile noastre ceea ce gandim, ce spunem si, mai apoi, ceea ce transpunem in actiuni.

Obtine ceea ce iti doresti respectand cele 5 legi fundamentale ale universului

De la The Secret incoace, tot mai multe persoane promoveaza legea atractiei, o serie de principii foarte puternice. Acestea te pot ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti, asa ca foloseste-le cu intelepciune si incredere!

Legea atractiei: 5 reguli care te vor ajuta sa iti indeplinesti toate obiectivele pentru 2020

1. Formuleaza-ti scopurile cat mai clar, la timpul prezent

Daca vrei sa ai rezultate in orice arie a vietii tale, este esential sa iti formulezi cateva scopuri clare. Nu face o lista cu zeci de obiective, ci concentreaza-te asupra celor mai importante.

Ia o foaie de hartie si scrie cu negru pe alb fiecare intentie pentru anul care vine. Asigura-te ca folosesti timpul prezent, iar formularea ta este clara si raspicata. De exemplu, nu scrie „O sa incerc sa slabesc”, ci „Am un corp suplu, pe care il ador”. Diferentele sunt evidente!

2. Elimina negatiile din afirmatiile tale

Se intampla ca, uneori, atunci cand exprimam ce ne dorim, sa folosim negatii. Spre exemplu, spunem adesea ca vrem sa nu avem datorii, sa nu suferim, sa nu fim singure sau sa nu ne imbolnavim.

Schimba-ti mentalitatea despre bani ca sa atragi abundenta

Verifica-ti lista cu intentii si, daca ai folosit negatii, inlocuieste-le rapid. Astfel, „nu vreau sa fiu bolnava” va putea deveni „sunt sanatoasa si plina de viata”.

3. Listeaza credintele limitative pe care le ai in legatura cu scopurile tale

De cele mai multe ori, legea atractiei nu functioneaza din cauza multiplelor credinte limitative pe care le avem in legatura cu scopurile noastre.

Chiar daca iti doresti sa devii un antreprenor de succes, este posibil sa asociezi cariera infloritoare cu lipsa timpului dedicat familiei. In mod similar, chiar daca vrei sa te machiezi mai mult si sa iti explorezi latura artistica, undeva in interior crezi ca femeile ce poarta mult make-up sunt superficiale.

Aceste idei te vor impiedica, fara sa iti dai seama, sa ajungi acolo unde iti doresti, de fapt. De aceea, este necesar sa le constientizezi, sa le pui pe foaie si sa le accepti.

4. Transforma gandurile limitative in oportunitati

Dupa ce ai reperat gandurile limitative, este timpul sa le inlocuiesti cu oportunitati. De exemplu, ideea referitoare la antreprenoriat de mai sus poate deveni „pot deveni o femeie de afaceri si pot acorda timp si familiei”.

20 de afirmatii pozitive pentru dimineti productive

Ia-ti mai mult timp pentru a procesa aceste lucruri si chiar lasa-te sa simti si sa accepti noile perspective.

5. Creeaza-ti un mood board si actioneaza zilnic

Dupa ce ai parcurs pasii de mai sus, esti gata sa iti creezi un panou cu imagini, cuvinte si lucruri care sa iti aduca aminte de scopurile tale si sa te entuziasmeze suficient de tare incat sa actionezi pentru a le atinge.

Inconjoara-te cu lucruri, persoane si vibratii pozitive, care sa te determine sa actionezi in fiecare zi, cate putin, pentru indeplinirea visurilor tale. Legea atractiei va functiona in favoarea ta, atata timp cat ai incredere si participi activ la intamplarea magiei!

Foto: Getty Images.