Obtine ceea ce iti doresti respectand cele 5 legi fundamentale ale universului

legile universului
1
De Roxana Harcovei
2 oct. 2018

Un lucru foarte important, pe care trebuie sa-l stim de la o varsta frageda, este ca lumea in care traim este guvernata de legi. In societatea in care ne desfasuram, daca incalci o lege, o data cu ea suporti si consecintele. La fel functioneaza si universul in care traim.

Am intalnit oameni care pareau sa faca totul pentru a avea o viata implinita si cu toate acestea nu reuseau. De ce? Ei incalcau legile fundamentale ale universului. In continuare iti voi prezenta aceste 5 legi fundamentale care iti aduc succesul in viata si te ajuta sa obtii tot ceea ce iti doresti.

Totul e energie

’’Daca vrei sa afli secretele universului, gandeste in termeni de energie, vibratie, frecventa.’’ – Nikola Tesla (Inventator)

Energia reprezinta legea fundamentala a universului si celelalte legi deriva din ea. Tot ce vezi in jurul tau este energie. Imaginile, mirosul si sunetele sunt energie. Convingerile si gandurile tale sunt si ele o alta forma de energie, pe care o percepi doar la nivel subconstient. Ideile sunt o forma de energie, sanatatea, relatiile, chiar si banii reprezinta o forma de energie. Iar energia este de doua feluri: pozitiva sau negativa. Depinde de tine sa te inconjori de energia corecta, buna, pozitiva, care te va ajuta sa depasesti mai usor obstacolele si sa obtii de la viata exact ceea ce-ti trebuie pentru a fi implinit.

Nimic nu se pierde, totul se transforma

Daca simti ca ai pierdut ceva, gandeste-te ca ceea ce ai pierdut te ajuta sa castigi experienta, o alta perceptie asupra lucrurilor, iti dezvolta inteligenta emotionala si te ajuta sa dobandesti mai multa intelepciune. Mi-am dat seama ca tot ce am pierdut, mi-a adus cu sine experientele si convingerile pe care le am astazi si de care sunt incantata acum. Am pierdut unele lucruri ca sa castig ceva mai bun. Orice lucru negativ se transforma in bine daca ai puterea si dorinta sa vezi acel bine.

Legea atractiei

Un proverb popular spune ca ceea ce se aseamana se aduna. In fizica, vibratiile care au aceeasi frecventa au tendinta de a se atrage una spre cealalta. Fenomen numit rezonanta. De exemplu, daca te plangi toata ziua ca nu iti merge bine, o sa atragi in viata ta alte motive pentru care sa te plangi. Astfel o sa intri intr-un cerc vicios din care nu iti va fi usor sa iesi.

Intr-o alta ordine de idei, daca esti recunoscator pentru lucrurile pe care le ai in viata ta, atragi alte lucruri frumoase pentru care sa fii recunoscatoare. Poate suna banal, insa chiar functioneaza, cel putin in cazul meu a functionat.

Cum aplici aceasta lege in mod practic? Nu te plange sau invinovati timp de 30 de zile si urmareste rezultatele. 

Legea dualitatii

Universul este dual in chiar elementul de baza care il alcatuieste – atomul. In interiorul acestuia sunt doua tipuri de sarcini electrice: pozitive si negative. Pentru ca atomul sa fie in echilibru, e nevoie ca cele doua tipuri de energii sa fie la egalitate. Prin urmare, daca elementul de baza al acestei realitati e construit pe dualitate, inseamna ca traim intr-o lume care isi gaseste echilibrul prin dualitate. De exemplu, nu poate exista stanga fara dreapta, cald fara rece sau sus fara jos. Orice situatie sau obiect trebuie sa aiba simultan trasaturi opuse. Aceasta lege a dualitatii permite echilibrului sa existe.

Atunci cand te atasezi de un rezultat final, acest atasament e ca o forta aplicata obiectivului tau. Cu cat e mai mare atasamentul, cu atat e mai mare forta care se opune realizarii obiectivului. Oamenii se zbat sa-si atinga obiectivele. Obositi de atata zbatere, se detaseaza. Acela e momentul cand presiunea dispare si apare rezultatul dorit. Prin urmare, nu exista succes fara esec, sprijin fara provocare, calitati fara defecte.

Legea zeciuielii

La unul dintre cursurile de  educatie financiara la care am participat am invatat urmatorul principiu: daca vrei sa ai o situatie financiara mai buna, plateste-te mai intai pe tine insuti, dupa ce prima data l-ai platit pe Dumnezeu. Zeciuiala poate fi oferita din orice resursa de care dispui si poate fi oferita oricui simti ca are nevoie de ea. Poti darui timp, implicare, bani, cunostinte, resurse materiale sau atentie. Zeciuiala functioneaza ca o samanta pe care o plantezi acum, iar mai tarziu vei strange roadele.

Foto: Shutterstock.com