5 programe si meditatii care te vor ajuta sa devii femeia pe care o admiri

1
De Teodora Tirca
6 apr. 2023

Un lucru pe care l-am invatat abia dupa 30 de ani este ca perspectiva ta asupra lucrurilor si vietii in general inseamna totul. Persoanele care obtin ceea ce vor cred sincer ca li se cuvine.

Si de ce n-ar fi asa? Daca pleci de acasa cu mentalitatea ca nu meriti „tratament de printesa”, ca nu esti suficient de buna sau ca e prea frumos ca sa fie adevarat, probabil ca vibratia ta va fi prea joasa ca sa atraga cele mai bune lucruri pe care le poti avea. Ce-ar fi daca ti-ai schimba perspectiva si ti s-ar parea absolut firesc sa primesti tot ceea ce ti-ai dorit vreodata? Lucrurile bune vin spre tine atunci cand ti se pare absolut normal sa le ai. Sigur, la inceput o sa ti se para ca esti usor deconectata de la realitate, dar intra in joc si vezi ce se schimba.

Mai jos iti las cateva instrumente practice si utile care te vor ajuta sa-ti schimbi complet perspectiva si sa devii acea femeie pe care o admiri acum:

1. Program de 14 zile pentru prosperitate si abundenta

167,45 lei, redus de la 197 lei, shop.andreearaicu.ro

Programul contine 14 meditatii ghidate care te vor ajuta sa intri in vibratia prosperitatii si abundentei, si sa manifesti tot ceea ce iti doresti. Pe parcursul celor 14 zile, vei invata sa-ti schimbi credintele care te limiteaza, sa constientizezi modul in care iti gestionezi finantele, sa atragi abundenta, sa te simti si sa fii mai prospera ca niciodata, sa traiesti in prezent… si multe, multe altele.

In plus, e perioada cea mai buna pentru a investi in dezvoltarea si aprecierea propriei persoane, pentru ca te bucuri de 15% reducere la toate produsele pana de Paste pe Shopul Andreea Raicu.

2. Program de 8 zile pentru incredere

124,95 lei, redus de la 147 lei, shop.andreearaicu.ro

Increderea de sine e importanta, mai ales in zilele noastre. Daca simti ca lipsa increderii te saboteaza si te impiedica sa apari in fata celorlalti asa cum iti doresti sau sa accepti oportunitati de evolutie, atunci incearca acest program de 8 zile, menit sa-ti ofere un suflu nou. Vei invata sa-ti apreciezi corpul, sa fii gratioasa, sa actionezi cu calm si claritate, sa-ti setezi scopuri si sa te simti puternica.

3. Meditatie pentru rescrierea unei zile dificile

22,95 lei, redusa de la 27 lei, shop.andreearaicu.ro

Daca o zi dificila te face uneori sa-ti pierzi toata increderea si forta interioara, e momentul sa-ti cresti rezilienta cu aceasta meditatie practica si constructiva. Stresul va face mereu parte din viata noastra. Ceea ce ne ajuta sa crestem este felul in care alegem sa ne raportam la el. Invata cum sa gestionezi o zi proasta astfel incat sa nu te lasi zdrobita, ci sa o iei de la capat maine cu forta si entuziasm.

4. Woman 4 Women by Andreea Raicu

133,45 lei, redus de la 157 lei

Acest program iti ofera 10 cursuri video care te ajuta sa te redescoperi, sa capeti incredere in tine si sa devii constienta de forta ta interioara. Fiecare curs contine si o meditatie ghidata, dar si teme practice pentru acasa, astfel incat sa te motiveze sa te tii de treaba si sa faci schimbari concrete in viata ta.

5. Jurnalul Emotiilor

82,45 lei, redus de la 97 lei, shop.andreearaicu.ro

Pentru mine, Jurnalul Emotiilor este ca un „program de reabilitare emotionala”. Dupa ce ai fost ani de zile coplesita si „inghitita” de emotiile tale, inveti sa le accepti si sa le gestionezi mai bine, asa incat sa nu mai duca la stagnare sau autosabotaj. Jurnalul Emotiilor a fost creat impreuna cu psihologii Sorana Kapusta si Mirela Pop pentru a te ajuta sa faci pace cu tot ce simti si sa identifici mai usor adevarul din spatele celor mai coplesitoare emotii ale tale.

Foto: Freepik.com