5 semne ca nu esti nehotarata, ci o persoana cu potential multiplu

1
De Irina Constantin
2 dec. 2021

Toti prietenii tai au deja cariere stabile si par foarte siguri pe ei in ceea ce priveste traiectoria profesionala. Nu este si cazul tau…

Pare ca toata lumea din jur stie ce face, mai putin tu. Ai o multe de pasiuni, insa nu stii spre care sa te indrepti si in ce directie sa te dezvolti. Ai vrea sa le inveti pe toate, dar iti faci griji ca nu ai suficient timp. Esti mereu confuza, iar aceasta stare te face sa simti ca, de fapt, nu esti buna la nimic anume.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, este foarte posibil sa fii o persoana cu potential multiplu. Da, ai auzit bine: nu esti doar „nehotarata”, asa cum ti-au spus cei din jur sau asa cum crezi tu despre tine.

Iata 5 semne ca ai potential multiplu si nu esti doar o persoana indecisa!

1. Ai mai multe zone de interes care nu au nicio legatura unele cu altele

Iti place enorm psihologia si adori sa citesti carti de dezvoltare personala. In acelasi timp, iubesti sa gatesti, dar si sa pictezi. Ai facut cursuri de teatru, dar acum ai vrea sa inveti cate ceva si despre medicina.

Interesele si hobby-urile tale sunt multiple si, de cele mai multe ori, nu exista nimic comun intre ele. De aceea, iti este foarte greu sa alegi o singura cale, pentru ca stii ai putea sa mergi in orice directie.

2. Adori sa inveti lucruri noi si sa iti dezvolti mereu abilitati diferite

Daca alte persoane se distreaza calatorind, urmarind seriale, iesind cu prietenii sau mergand la concerte, tu te simti cel mai bine atunci cand inveti ceva nou. Nu numai ca iti place, dar esti si foarte buna la asta. Inveti extrem de repede orice, memorezi multa informatie si devii rapid foarte buna in foarte multe arii diferite ale vietii.

3. Iti pierzi interesul pentru lucruri foarte brusc si rapid

Chiar daca iti place sa inveti si ai multe pasiuni, te surprinzi foarte des renuntand brusc la lucruri care, inainte, iti faceau foarte multa placere. Te plictisesti repede de un hobby, apoi incepi unul nou. Ulterior, si acela devine monoton.

Vrei mereu ceva diferit, iar acest lucru te face sa crezi ca esti nehotarata si ca iti lipseste ambitia. De fapt, esti o persoana cu potential multiplu.

Obiceiul matinal simplu care iti creste increderea in sine si stiinta din spatele lui

4. Gandurile tale parca nu se opresc niciodata

Ii observi pe cei din jur si pare ca ei se pot relaxa in timpul liber. Iar tu te intrebi cu disperare cum pot fi atat de siguri de traiectoria lor si cum nu isi pun intrebari niciodata, in timp ce creierul tau munceste non-stop.

Esti mereu cu mintea la noi planuri, noi proiecte, noi idei care te entuziasmeaza si nu te lasa sa dormi. Poate chiar suferi de anxietate, atunci cand multitudinea de posibilitati devine din ce in ce mai clara.

5. Urasti rutina si lucrurile previzibile

Nu ai vrut niciodata sa te specializezi intr-un domeniu, tocmai pentru ca rutina si predictibilitatea te ucid. Vrei sa ai mereu libertatea de a explora, de a te misca liber printre posibilitati si de a pleca de undeva atunci cand vrei acest lucru. De aceea, de multe ori ai simtit ca te pricepi la cate putin din tot, dar ca nu esti expert in nicio arie.

Ei, bine, trebuie sa stii ca aceasta fluiditate si flexibilitate este darul tau unic. Nu toata lumea poate iesi din zona de confort cu atat de multe usurinta cum o faci tu! Exploreaza-ti acest potential multiplu si nu iti face griji de parerile din exterior.

Foto: depositphotos.com