3 zodii care au o perioada grea la final de august: Fecioara pune munca inaintea iubirii

1
De Maria Constantin
23 aug. 2021

Toti trecem prin perioade mai dificile, dar pentru aceste 3 zodii sfarsitul lunii august ar putea fi o provocare.

Cand Luna se pozitioneaza in asa fel incat emotiile devin greu de controlat, luminita de la capatul tunelului pare greu de vazut pentru toata lumea. Insa pentru trei dintre semnele horoscopului, totul devine mai complicat.

Rac

De fiecare data cand Luna intra in Capricorn, emotiile tale scapa de sub control. Depinzi atat de mult de ele, incat e posibil ca in perioada urmatoare sa te simti pierduta si sa nu te poti concentra. Orice cuvant si orice neintelegere, cat de marunta, te indispune imediat. Uneori plangi din nimic, mai ales cand oamenii iti minimizeaza problemele.

Ar trebui sa nu te mai invinovatesti – unele lucruri sunt asa cum sunt si cu asta basta! Concentreaza-te pe ceea ce te binedispune; fara un sentiment de siguranta nu poti sa ai o zi buna.

Fecioara

Luna in Capricorn te-a facut sa te concentrezi mai mult pe munca decat pe iubire. Ti-ai asumat mai multe responsabilitati decat poti sa duci, asa ca ai o perioada foarte grea. Ambitia ta a starnit nemultumirea partenerului care se plange ca muncesti prea mult, iar acum te simti lipsita de sprijin.

Dupa 18 august, cand toata lumea pare intoarsa cu susul in jos, ai ajuns sa pui munca mai presus de iubire. In circumstante diferite, ai fi ales altfel.

3 zodii care au probleme in relatii in luna august 2021

Balanta

Multe sentimente legate de familia ta au iesit la suprafata in aceasta perioada. Oricat ai incercat sa le ignori, aceste emotii au rabufnit si te-au determinat sa reevaluezi felul in care te simti si in care ii privesti pe cei din jurul tau.

Ceea ce se intampla la sfarsitul lunii august te va ajuta sa inveti cand trebuie sa te retragi si sa-i lasi pe ceilalti sa-si traiasca viata asa cum vor. Chiar daca tu consideri ca nu stiu ce fac.

Foto: Pexels.com