3 zodii care au probleme in relatii in luna august 2021

zodii probleme relatii
1
De Denisa Toma
12 aug. 2021

In aceasta luna are loc un aspect astral numit cuadratura T intre Saturn, Uranus – Luna si Soare – Mercur.

Toate aceste planete influenteaza puternic zodiile Varsator, Taur si Leu, care vor avea parte de unele situatii dificile in special in relatii.

Conjunctia dintre Uranus si Luna poate face ca unele emotii neasteptate sa iasa la suprafata si sa provoace schimbari bruste in viata acestor nativi. Soarele in conjunctie cu Mercur duce la epuizare mentala, ce poate provoca anxietate si stress.

Iata zodiile care vor avea dificultati in relatii in luna august:
Varsator

Saturn se afla in prima casa pentru tine, ceea ce provoaca probleme legate de imaginea ta fizica. Poate declansa unele insecuritati cu privire la modul in care te vezi pe tine insati. Este posibil sa fii prea dura cu tine si sa consideri ca nu esti suficient de buna in aceasta perioada.

Cel mai rau lucru care ti se va intampla in viata, in functie de zodia ta

Pentru ca Uranus si Luna se afla in casa a patra, este posibil sa apara unele tensiuni acasa sau in familia extinsa. Soarele si Mercur se afla in casa a saptea, ceea ce va aduce schimbari in relatiile tale. Exista o tensiune intre tine si oamenii importanti din viata ta. Te confrunti cu sentimente contradictorii pentru ca Saturn te indeamna sa te calmezi si sa folosesti cuvintele cu intelepciune, in timp ce Uranus te impulsioneaza sa reactionezi rapid si fara sa stai pe ganduri.

Este important sa iti exprimi opiniile, dar in acelasi timp sa privesti situatia in ansamblu si sa anticipezi implicatiile pe termen lung ale cuvintelor tale.

Taur

Cu Uranus si Luna in casa intai, te vei confrunta cu emotii surprinzatoare care vor iesi brusc la suprafata. Este o perioada in care te intrebi tot mai mult daca te afli pe drumul cel bun si daca devii persoana care vrei sa fii cu adevarat.

Saturn in casa a zecea te va face sa te simti blocata in cariera si iti va crea senzatia ca lucrurile nu evolueaza sau evolueaza prea lent.

Cele mai increzatoare 6 zodii. Nimic nu le sta in cale!

In opozitie se afla Soarele si Mercur in casa a patra, ceea ce iti ofera o adevarata revelatie cu privire la stilul tau de viata si dinamica din familia ta. Este o perioada in care vei vedea mult mai clar realitatea, chiar daca ai de-a face cu un adevar dureros. Acest lucru te va indemna sa faci o schimbare brusca.

Leu

Cu Soarele si Mercur in prima casa, vei avea de-a face cu o revelatie si vei fi mai constienta de adevarata ta natura si scopul pe care il ai in aceasta viata.

In opozitie se afla Saturn in casa a saptea care iti creeaza un sentiment de restrictie si opresiune in relatii. Vei realiza ca anumite conexiuni din viata ta nu se aliniaza cu adevarata ta natura.

Zodiile care obtin intotdeauna ceea ce isi doresc

Vei simti ca nevoile tale emotionale nu sunt satisfacute in relatiile apropiate. Acest lucru va pune in lumina anumite aspecte din aceste relatii care au fost ascunse sau ignorate.

Uranus si Luna in casa a zecea te vor face sa iti doresti eliminarea tuturor piedicilor care stau in calea evolutiei tale in cariera. Este posibil sa descoperi ca drumul pe care te afli s-a indepartat de ceea ce iti doreai cu adevarat. Acelasi lucru este valabil si intr-o relatie importanta din viata ta, iar acesta aspect te va indemna sa faci unele schimbari majore.

Este important sa iti asculti intuitia si sa o urmezi pentru a face acele schimbari necesare sau pentru a renunta la lucrurile care te impiedica sa evoluezi.

Foto: Unsplash.com