5 zodii care vor pleca dintr-o relatie in momentele dificile: Nu stiu sa lupte pentru iubire

1
De Cristina Tudor
3 sept. 2021

Exista doua tipuri de oameni in relatii: cei care lupta pana la final, in ciuda greutatilor, si cei care pleaca la primul obstacol. Aceste zodii vor prefera despartirea in locul luptei.

E foarte important sa ai langa tine un partener care nu arunca prosopul de la primele certuri. E absolut normal sa existe conflicte intr-o relatie, insa cele mai multe pot fi rezolvate prin comunicare si compromis. Din pacate, zodiile de mai jos nu sunt de acord:

Varsator

Cel mai probabil, un Varsator nici macar nu stie despre ce vorbesti si de ce esti suparata. Iar atunci cand lucrurile iau o turnura neplacuta, nu are chef sa dea nicio explicatie. Prefera sa paraseasca relatia, pentru ca are impresia ca nu merita efortul. Nu e vorba ca nu-i pasa, insa adevarul e ca o relatie stabila nu se afla pe lista lui de prioritati.

Sagetator

Sagetatorii au multe calitati, dar nu le place sa faca fata emotiilor negative si ar prefera „sa se scalde” in vibratii bune. Desi sunt sinceri in legatura cu ceea ce gandesc, adesea nu au chef sa investeasca timp in rezolvarea problemelor dificile.

Gemeni

Gemenii vor asculta si chiar te vor auzi cu adevarat. Participa la discutiile dificile si sunt capabili sa priveasca problema si din perspectiva ta. Insa daca lucrurile nu se rezolva rapid, nu au rabdare sa lupte in continuare si isi vor indrepta atentia catre ceva mai usor de tratat.

Leu

Leilor le pasa si nu renunta cu usurinta la oameni. Isi stiu valoarea si le place ca cineva sa lupte pentru ei, dar mai ales sa lupte alaturi de cineva pentru un scop comun. Drama (in doze mici) nu-i sperie, ba chiar le face bine, insa daca relatia devine un spatiu negativ e posibil sa nu mai vada luminita de la capatul tunelului si sa fuga fara sa priveasca inapoi.

Cele mai sentimentale zodii: Balanta e topita dupa un gest romantic

Scorpion

Acest semn zodiacal nu dispare in neant si nu se plictiseste repede, dar rabdarea sa are o limita. Poate sa plece fara nicio explicatie daca l-ai ranit, chiar fara sa-ti dai seama, acolo unde il doare cel mai mult. Simte ca nu le datoreaza nimic persoanelor care ii incalca limitele.

Foto: Pexels.com