Cele mai sentimentale zodii: Balanta e topita dupa un gest romantic

1
De Maria Constantin
1 sept. 2021

Unii oameni sunt mai pragmatici, in timp ce altii se bazeaza mai mult pe sentimente. Astrele stabilesc din ce categorie facem parte. Iata care sunt cele mai sentimentale zodii!

Pesti

Daca te-ai nascut in semnul Pestilor, nu-i nicio surpriza ca te afli pe aceasta lista. Esti idealista, romantica din cale-afara si atrasa de cei care au emotii puternice. Creativitatea joaca un rol important pentru tine – iti exprimi artistic felul in care tii la celalalt si captezi esenta dragostei pe care i-o porti.

Rac

Esti incredibil de sentimentala. Iti petreci timpul ajutandu-i pe ceilalti, iar daca altcineva face acelasi lucru pentru tine, iti atinge coarda sensibila. Te simti atrasa de persoanele care pretuiesc familia si prietenii mai mult decat orice.

Taur

Poate ca pari dura din afara, dar in interior esti foarte sentimentala. Iti place sa creezi amintiri si sa cumperi lucruri pe care iubitul tau le va pretui mereu. Ai nevoie de cineva care sa te puna in fruntea prioritatilor si desi lasi impresia ca n-ai nevoie de nimic, te topesti cand cineva face un gest romantic pentru tine.

Balanta

Esti o fire sociabila si iti place sa cunosti oameni noi, dar cand gasesti pe cineva care ti se potriveste, ii oferi toata atentia si adoratia ta. Cauti pe cineva care nu se teme sa-si arate intentiile si esti topita dupa un gest romantic.

3 zodii care au o perioada grea la final de august: Fecioara pune munca inaintea iubirii

Scorpion

Ca si Taurul, pari rece si distanta, dar in realitate esti devotata si coplesita de sentimentele pe care le nutresti in interior. Poate ca nu le arati imediat celui care te iubeste, fiindca tu crezi ca dragostea are nevoie de timp. Insa daca acesta iti arata cat de mult te iubeste, esti impresionata.

Leu

Campionul gesturilor romantice, Leul poate fi foarte sentimental uneori. Iti arati dragostea in cele mai insemnate moduri, dar vrei ca si partenerul sa-ti intoarca favorul si nu astepti gesturi formale. Cand cineva isi paraseste zona de confort ca sa-ti arate ce insemni pentru el, stii ca-ti vei aminti acest moment pentru tot restul vietii.

Foto: Pexels.com