Astrologie: 3 zodii care se agata de trecut. Nu reusesc sa-l dea uitarii pe fostul iubit

1
De Mara Ionescu
27 ian. 2020

Conform unui studiu publicat in 2017 in The Journal of Positive Psychology, o persoana obisnuita are nevoie de aproximativ 3 luni ca sa treaca peste despartirea de fostul partener. 

Aceste 3 zodii au tendinta de a se agata de trecut si nu reusesc sa-l dea uitarii pe fostul iubit. 

Pentru unii oameni, indiferent de cat de mult timp trece sau de cati oameni intalnesc, desprinderea emotionala de fostul partener este cel mai greu lucru pe care trebuie sa-l faca. Astrologii au explicat pentru cei de la Bustle care sunt semnele zodiacale predispuse sa ramana agatate la nesfarsit de fostul partener.

Ce te determina sa fii optimista, in functie de zodie

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este recunoscut ca unul dintre cele mai lente semne din tabloul zodiacal. Are nevoie de mai mult timp ca sa se indragosteasca, dar, atunci cand o face, se implica mai mult decat oricine. Combinand aceste informatii cu influenta planetei guvernante Venus, ne gasim in fata unei zodii care are nevoie de mai mult timp ca sa treaca peste o despartire. 

Taurul este extrem de romantic si isi vede partenerul ca pe un suflet pereche. Este foarte loial si se bazeaza pe partenerul sau. De aceea, mai mult ca oricare alta zodie, Taurul va avea nevoie de mai mult timp ca sa treaca peste o despartire.

4 serumuri anti-aging pe care orice femeie de peste 40 de ani trebuie sa le incerce

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

La fel ca si Taurul, Scorpionul este o zodie mai inceata. Este una dintre cele trei zodii pentru care despartirea este aproape tragica. Se va indragosti mai incet si va trece mai greu peste o ruptura emotionala. Scorpionii nu-si investesc timpul si energia in orice persoana. Fiind o zodie foarte atenta la detalii, Scorpionul poate deveni obsedat de o relatie atunci cand isi doreste neaparat un anumit partener. Cand relatia se termina, le place sa se simta ca si cum ar fi in continuare conectati cu fostul partener, chiar daca aceasta legatura nu mai exista. De asemenea, le place sa creada ca legatura pe care o au cu fostul partener este mai puternica decat relatia acestuia cu inlocuitorul lor.

Pesti (19 februarie – 19 martie)

Nativii zodiei sunt predispusi sa se gandeasca la fostul partener mult timp dupa ce relatia a luat sfarsit. Pestii sunt recunoscuti pentru faptul ca nu se controleaza foarte bine, iar acest lucru poate conduce la despartiri.

2020 este cel mai bun an pentru nativii acestei zodii

Semnul zodiacal al Pestilor este guvernat de planeta Neptun, recunoscuta ca simbol al imaginatiei, viselor si spiritualitatii, ceea ce ii face pe nativii zodiei sa-si proiecteze o imagine fantastica asupra iubirii. Pestilor nu le pasa daca relatia s-a terminat, vor incerca sa faca parte in continuare din viata fostilor parteneri, intr-un fel sau altul.

Foto: Getty Images.