2020 este cel mai bun an pentru nativii acestei zodii

1
De Mara Ionescu
18 ian. 2020

Potrivit expertilor in astrologie, anul 2020 va fi cel mai bun an pentru nativii zodiei Capricorn.

Daca esti nascuta in zodia Capricornului, probabil ca esti o persoana ambitioasa, foarte muncitoare si ai abilitatea de a fi mai rezistenta decat orice alt semn zodiacal.

De ce anul 2020 este fi cel mai bun an pentru nativii zodiei Capricorn? 

Toate lucrurile importante care se vor intampla in acest an vor fi guvernate de plasamentul planetei Jupiter. Aceasta planeta, care guverneaza zodia Capricorn, are nevoie de aproximativ 30 de ani pentru a calatori in jurul Soarelui. Deci, daca te-ai nascut acum aproximativ 30 de ani, s-ar putea sa fii pentru prima data in viata martora la reintoarcerea planetei Saturn. Viata ta nu va mai fi la fel, iar schimbarile benefice nu vor intarzia sa apara. Aceasta energie imensa iti ofera sansa unica de a-ti promova propriile interese. Nu rata aceasta oportunitate!

Cum arata horoscopul tau pentru fiecare luna a anului 2020?

Ianuarie. Planifica-ti lucrurile importante la inceputul anului, atunci cand Soarele si celelalte planete viziteaza Capricornul. Mercur este in Capricorn pana pe 15, Soarele pana pe 19, iar Jupiter, Saturn si Pluto pana la finalul lunii.

Care sunt numerele norocoase ale fiecarei zodii

Februarie. Cat timp Jupiter si Saturn sunt in Capricorn poti lua decizii importante cu privire la ceea ce se intampla in viata ta. Mercur devine retrograd incepand cu data de 16 si continua aceasta directie pana pe 9 martie. In acest interval pot aparea neintelegeri.

Martie. Cea mai buna perioada pentru latura romantica a vietii tale este aceea in care Venus va trece in Taur, intre 4 martie si 2 aprilie. Vei avea o perioada foarte buna din punct de vedere profesional dupa data de 9 martie, cand zodia ta reintra sub influenta planetei Mercur.

Aprilie. In aceasta luna  vei avea parte de multa munca de care te vei bucura. In acelasi timp, atentia ta se va indrepta catre casa, familei si viata personala.

Mai. Vei avea nevoie de rabdare pentru ca 4 dintre planete vor fi retrograde. Probabil ca vei avea parte de nemultumiri sau intarzieri, iar prietenii sau colegii de serviciu vor astepta mai multe de la tine.

Iunie. Planetele retrograde iti incetinesc progresul si in aceasta luna. Evita evenimentele publice, prezentarile sau interviurile intre 5 si 21 iunie. Este posibil sa apara si neintelegeri cu vecinii sau cu rudele apropiate.

Horoscop ianuarie 2020: Previziuni pentru toate zodiile

Iulie. Miscarea retrograda aduce din nou planeta Saturn in zodia Capricornului incepand cu data de 1. Unii oameni se vor putea simti stanjeniti de noul tau fel de a fi care a inceput sa se contureze inca din 2008.

August.  Primele 3 saptamani, in care Soarele trece prin zodia Leului, vor fi ocupate cu probleme de familie si chestiuni financiare. Este posibil sa te simti usor intimidata in perioada in care Saturn va fi retrograd in Capricorn.

Septembrie. Marte devine retrograd incepand cu data de 9, ceea ce se va manifesta prin intarzieri si frustrari. Insa lucrurile se vor mai linisti dupa data de 12. Increderea in tine va incepe sa creasca si vei reusi sa atingi niste obiectve importante.

Octombrie. In luna aceasta vei avea nevoie de rabdare. Pe rand, 5 planete vor deveni retrograde, ceea ce iti va incetini rata progresului si realizarile. Lucrurile vor deveni mai intense dupa data de 22, atunci cand Soarele ajunge in zodia Scorpionului.

Noiembrie. In primele doua saptamani, relatiile cu rudele sau apropiatii vor fi mai dificile, pentru ca Marte este retrograd. Retine ca nu este obligatia ta sa rezolvi problemele tuturor.

Zodiile cele mai norocoase in 2020. Previziuni incredibile pentru fiecare

Decembrie. Tranzitul planetei Jupiter prin zodia Capricornului se apropie de final. Vei avea la dispozitie aproximativ 18 zile pentru a incheia toate proiectele aflate aproape de finalizare. Pe masura ce ziua ta de nastere se apropie vei observa o crestere a nivelului de energie, entuziasm si incredere in tine.

Foto: Getty Images.