Care sunt numerele norocoase ale fiecarei zodii

1
De Cristina Tudor
10 ian. 2020

Care sunt numerele norocoase ale fiecarei zodii? Astrologia ni le poate dezvalui!

Indiferent cine esti, este posibil sa ai un numar norocos. Poate este vorba de numarul casei sau al apartementului din copilarie sau de cateva cifre ale unui numar de telefon vechi pe care l-ai avut mult timp. Sau, poate este vorba de numarul de inmatriculare al primei tale masini pe care o iubeai atat de mult sau doar de un numar intamplator care habar nu ai de unde provine. Indiferent despre ce este vorba, a avea un numar norocos poate fi extrem de util in anumite situatii. Jucatorii la loterie din intreaga lume folosesc frecvent numarul lor norocos, cu mare speranta ca le va aduce bogatie si avere.

Norocul nu e doar ceva cu care te nasti, ci si ceva pe care il creezi!

La cazinouri si la casele de pariuri, este destul de comun ca jucatorii sa apeleze la numarul lor norocos. Desi aceste numere pot proveni dintr-o multime se surse diferite, astrologia poate face lumina in acesta privinta.

Cu siguranta merita sa ai in vedere informatii despre zodia ta care te poate aduce cat mai aproape de bagatie si noroc!

Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului poseda calitati si abilitati unice in diferite aspecte ale vietii lor. Daca esti Berbec sau Sagetator este foarte probabil sa fii mult mai nerabdator decat un Taur. Pe de alta parte, Leul, Scorpionul si Pestii sunt plini de pasiune, in timp ce Varsatorul nu isi exprima prea usor sentimentele si poate respinge adesea contactul emotional cu ceilalti.

Diferentele nu se opresc aici: semnul zodiacal al unei persoane poate dezvalui chiar si numerele norocoase ale acesteia. Astrologia poate fi surprinzator de vizibila si utila, deoarece poate prezice ce numere au sansa cea mai mare de a deveni norocoase pentru fiecare zodie in parte.
Care sunt numerele norocoase ale fiecarei zodii

Berbec

Berbecul este competitiv si curajos. El adora sa conduca si sa fie mereu ocupat. Cele mai norocoase numere: 6, 18, 41, 77 si 83.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.