Calitatea pe care Meghan Markle si Printul Harry o admira la o persoana

1
De Maria Constantin
30 aug. 2020

Ducii de Sussex se numara printre admiratorii autoarei Brené Brown, considerata in Statele Unite un guru al automotivatiei.

Meghan Markle si Printul Harry au dezvaluit ca o adora pe Brené Brown. Saptamana trecuta, cei doi au intrat in legatura directa cu liderii organizatiei de caritate The Queen’s Commonwealth Trust care isi propune sa transforme retelele de socializare intr-o forta pozitiva de comunicare.

In timp ce discutau cu Hunter Johnson, fondatorul programului „The Man Cave” din Australia care promoveaza conceptul masculinitatii pozitive, acesta a spus: „Vulnerabilitatea ne aduce conexiuni, si pentru asta suntem aici. Aduce sens si un scop in vietile noastre.”

Johnson a facut apoi referire la Tristan Hunter, co-fondatorul organizatiei Centre for Humane Technology, pentru a da ca exemplu evolutia pozitiva a retelelor de socializare. Harry s-a intors atunci zambind catre Meghan, apoi i-a spus lui Johnson: „Imi place ca i-ai amintit pe Brené Brown si pe Tristan Harris pentru ca sunt doi oameni pe care ii adoram.” Meghan a confirmat imediat: „Ne plac!”, a spus ea.

„Acum cinci sau sase ani, poate mai mult, sa vorbesti despre sanatatea ta mentala era un semn de slabiciune. Nu, nu este”, a continuat Harry. „Daca toti suntem capabili sa ne aratam vulnerabilitatea, asta nu inseamna ca e o slabiciune, ci cred ca ne arata mai degraba puterea. Daca esti atat de legat de emotii si stii cum esti in fiecare zi, asta e o superputere”, a adaugat el.

Brené Brown, profesoara preferata a vedetelor

Casandra Brené Brown, profesor si autoarea mai multor volume bestseller, are si alte vedete printre admiratori – Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Russell Brand, Jennifer Aniston sunt cateva dintre celebritatile care isi incurajeaza fanii sa-si studieze „curajul, vulnerabilitatea, rusinea si empatia”, noteaza People.

In dialogul cu conducerea organizatiei The Queen’s Commonwealth Trust (QCT), Printul Harry (35 de ani) a amintit si despre obiectivele Reginei Elisabeta a II-a in Commonwealth modern, unul dintre acestea fiind transformarea tinerilor intr-o voce importanta pe fondul schimbarii totale a lumii digitale.

Printul Harry si Meghan Markle s-au mutat din nou, de dragul fiului lor, Archie

„Cred ca tot ceea ce a dorit bunica mea sa realizeze atunci cand si-a asumat aceasta imensa responsabilitate a reusit sa indeplineasca. Ascultandu-va pe voi si cunoscand spectrul larg pe care QCT il inglobeaza, sunteti definitia Commonwealth-ului din secolul 21 si a ceea ce trebuie sa insemne. Sunteti aici, luptand pentru egalitate, respect mutual si dreptate”, le-a transmis Harry.

Meghan Markle: „Nu suntem batrani!”

In incheierea convorbirii, Printul i-a incurajat pe activisti sa-si continue munca pentru a pune capat negativismului si urii ce se raspandesc in mediul online, glumind ca el unul se simte deja „prea batran”.

„Opreste-te, nu suntem batrani!”, l-a intrerupt Meghan Markle. „Dar asa e. Aceasta este lumea pe care o vom mosteni”, a spus Harry. „Si Archie!”, a adaugat Meghan. „Si Archie. Depinde de noi toti sa facem din aceasta lume un loc mai buna…”, a conchis Harry.

Foto: Instagram/Sussex Royal