Printul Harry si Meghan Markle s-au mutat din nou, de dragul fiului lor, Archie

1
De Maria Constantin
26 aug. 2020

Cuplul a decis sa paraseasca agitatia din Los Angeles pentru a se muta intr-o zona mai linistita, astfel incat micul Archie sa creasca intr-un mediu propice.

Cand au cumparat o proprietate in Santa Barbara, Harry si Meghan Markle s-au gandit in primul rand la baietelul lor, Archie Mountbatten-Windsor. „Sunt incantati sa fie aici si sa faca parte din comunitate. Este o perioada fericita pentru ei ca familie”, a declarat o sursa pentru People.

O tinta clara

Mutarea in Santa Barbara marcheaza un moment crucial pentru familia britanica, scrie Harper’s Bazaar. Conform People, Printul Harry si ducesa Meghan au ales sa plece din Los Angeles gandindu-se la copilul lor. „Aceasta este casa lor permanenta. Mai ales de cand s-a nascut Archie, totul a fost agitat in viata lor, iar in aer pluteau tot felul de lucruri. Nu a fost usor. Pentru prima oara dupa mult timp, au o tinta clara”, a mai spus sursa citata.

Printul William si Printul Harry nu-si mai vorbesc. „Au nevoie de timp pentru a se impaca“

Inainte de a se muta, ducii de Sussex au locuit in casa regizorului si producatorului Tyler Perry, din Los Angeles, in timp ce isi cautau o locuinta potrivita. „Amandoi adora California, iar Santa Barbara are ceva magic, cu muntii, oceanul, viile, florile si gradinile sale. Este atat de frumos!”, a spus alta sursa.

Un loc in care Archie poate alerga in voie

Noua lor casa nu doar ca reprezinta un camin in care se pot stabili pentru multa vreme, dar este si un loc propice pentru cresterea copilului si se pot integra cu totii in comunitate.

„Archie este foarte fericit si are destul loc sa alerge in voie. Casa are o multe locuri pentru joaca pe care el le va explora curand”, a spus sursa mentionata. „E interesant sa fie aici si sa faca parte din comunitate. E o perioada buna pentru familia lor”, a adaugat aceasta.

Foto: Getty Images.