Harry si Meghan si-au lansat un nou site, sussex.com, dar specialistii spun ca familia regala ar putea sa-l inchida

1
De Georgiana Dorobantu
13 feb. 2024

Printul Harry si Meghan Markle risca sa declanseze un nou conflict cu Familia Regala, dupa ce si-au lansat un nou site care foloseste titlul Sussex.

Cuplul a inlocuit pagina de web Archewell cu un nou site numit Sussex.com, care include biografiile lor si o lista cu activitatile recente.

Dar specialistii citati de Mail Online avertizeaza ca folosirea titlului Sussex si a emblemei regale pentru scopuri comerciale ar putea a aduca nemultumiri in randul Familiei Regale.

„Vor avea probleme reale cu folosirea titlului Sussex. Este un titlu regal si daca exista orice indiciu de folosire comerciala asociat cu el, va fi retras. Este socant ca ei nu vad aceasta problema”, a spus o sursa pentru publicatia citata.

Decizia luata de Meghan Markle si Harry care a avut un impact puternic asupra casniciei dintre William si Kate

Cu toate acestea, o sursa apropiata de cuplu a declarat: „Printul Harry si Meghan sunt Ducele si Ducesa de Sussex. Asta este realitatea. Este numele lor de familie.”

Lansarea noului website a alimentat speculatiile conforma carora cei doi incearca sa-si relanseze carierele in media.

Pagina principala a „Biroului Printului Harry si Meghan, Ducele si Ducesa de Sussex” a fost lansata luni seara. Include biografiile lui Harry, in varsta de 39 de ani, si Meghan, de 42 de ani, precum si cele mai noi stiri despre cuplu.

Ducele este descris ca „filantrop, veteran militar, avocat pentru sanatate mintala si militant pentru mediu”. Sotia lui este descrisa drept „feminista si sustinatoare a drepturilor omului si a egalitatii de gen”.

Gestul secret pe care Meghan Markle il foloseste pentru a-i atrage atentia lui Harry cand sunt in public

Rebranduirea online a ducilor de Sussex vine in urma speculatiilor conform carora cei doi ar fi in cautarea unor noi companii de productie cu care sa colaboreze. Contractul de 18 milioane de lire semnat cu Spotify a fost anulat recent si exista zvonuri ca platforma Netflix nu va reinnoi contractul de 80 de milioane de lire semnat cu ei.

Site-ul Sussex.com are un design minimalist si prezinta pe prima pagina o fotografie mare cu cei doi soti.

Are legaturi cu Fundatia Archewell si Archewell Productions, dar si cu website-ul controversat sussexroyal.com, pe care l-au lansat in anul 2020, dupa ce au luat decizia de a renunta la rolul de membri activi ai Casei Regale Britanice.

Ducele si Ducesa de Sussex vor folosi site-ul pentru a distribui noutati personale si oficiale, dar si pentru a-i tine informati pe cei interesati prin sectiunea „Stiri”.

La pagina Despre a site-ului exista descrierea „Biroul Printului Harry si Meghan, Duce si Ducesa de Sussex, modeleaza viitorul prin afaceri si filantropie. Acestea includ Fundatia Archewell, Archewell Productions, patronate, investitii si organizatii care primesc suportul cuplului, individual si/sau impreuna”.

In biografia lui Harry sunt amintiti cei zece ani in care a activat in armata britanica, precum si faptul ca este autorul bestseller-ului „Spare”, „o memorie a vietii lui spusa cu compasiune, vulnerabilitate si sinceritate de neclintit.”

Foto: Getty Images