Meghan Markle, criticata pe retelele de socializare. Ducesa i-a cerut unei femei sa nu se aseze langa Printul Harry pentru o poza de grup

1
De Georgiana Dorobantu
16 apr. 2024

Meghan Markle a fost filmata in timp ce parea sa ii spuna unei femei sa nu stea langa sotul sau, Printul Harry, pentru o fotografie de grup, la un meci de polo castigat de echipa lui.

In filmarea care circula pe social media, Ducesa de Sussex, in varsta de 42 de ani, sta langa sotul sau pe podium, la Grand Champions Polo Club din Wellington, Florida, in momentul in care o alta femeie incearca sa se aseze langa duce. Ei se pregateau pentru o sedinta foto dupa competitia de polo Royal Salute Polo Challenge.

Meghan, insa, nu i-a permis femeii sa stea langa sotul sau si i-a cerut sa vina langa ea. „Vrei sa vii sa stai langa mine?”, i-a spus Meghan femeii, care purta o rochie crem, ca si ea.

Printul Harry si Meghan Markle vor lansa doua noi emisiuni pe Netflix

Ducesa a zambit apoi, in timp ce femeia in rochie crem s-a mutat langa ea, pe masura ce o alta persoana din video a spus „Vino aici”.

Ea a fost nevoita sa treaca pe sub trofeul tinut in mana de Harry pentru a se aseza langa Ducesa de Sussex.

Meciul de polo a avut ca scop strangerea de fonduri pentru asociatia caritabila Sentebale sustinuta de Harry, iar femeia care a fost nevoita sa se mute de langa Print ar fi Sophie Chandauka, directoarea asociatiei.

Cum au reactionat Harry si Meghan dupa scandalul fotografiei cu Kate Middleton

„Pare nesigura in privinta sotului ei. De aceea se tot agata de el si oricarei femei care sta langa el i se spune sa se mute langa ea”, a comentat o persoana la video-ul de pe retelele de socializare, potrivit Page Six.

O alta a adaugat: „Latura obsedata de control a lui Meghan, etalata in fata lumii. Lipsa de respect si de generozitate. S-a inclus pe ea insasi in echipa lui Harry. Incredibil.”

Anul trecute, surse din apropierea lui Meghan si Harry au negat ca relatia acestora ar intampina probleme, dupa ce au aparut zvonuri ca exista dificultati in mariajul lor. Cu toate acestea, o alta persoana a declarat ca relatia lor va mai dura doar cativa ani.

Momentul in care Meghan i-a cerut femeii sa se mute langa ea pentru poza a venit, insa, la scurt timp dupa ce Markle l-a sarutat pe Harry si i-a oferit ea insasi trofeul, pozand alaturi de echipa.

Harry si Meghan si-au lansat un nou site, sussex.com, dar specialistii spun ca familia regala ar putea sa-l inchida

Saptamana trecuta, Page Six a dezvaluit ca Meghan Markle si Printul Harry se afla in primele faze de productie pentru doua noi proiecte Netflix, dintre care unul despre polo, sportul favorit al lui Harry.

Show-ul, care nu are inca un nume, se filmeaza in prezent in Statele Unite, la US Open Polo Championship din Wellington, Florida, si va prezenta culisele acestui sport care este popular in randul familiei regale. La aparitia recenta, ducii de Sussex au fost insotiti de echipa de filmare.

Potrivit Page Six, Harry, in varsta de 39 de ani, nu va avea un rol principal in emisiune, dar va avea scurte aparitii.

La randul sau, actrita din „Suits” va aparea intr-o serie care „celebreaza bucuria gatitului, gradinaritului, divertismentului si prieteniei”. Leah Hariton, care a produs emisiunea de gatit a Selenei Gomez, „Selena + Chef”, va coordona proiectul.

Primul proiect Netflix al Ducelui si Ducesei de Sussex, documentarul „Harry & Meghan”, a fost vizionat in peste 81 de milioane de locuinte in primele trei saptamani de la lansarea din decembrie 2022.

Foto: Instagram/Sussex Royal